Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Pollo con queso Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Recetas - Página principal culinario exclusivo: platos de recetas: las aves de corral

Курица с сыром Pollo con queso

1 средняя курица, сыр - 200 г, 1/2 пучка петрушки, 1/2 пучка укропа, 2 свежих красных помидора. 1 pollo mediano, queso - 200 g, 1 / 2 manojo de perejil, 1 / 2 manojo de eneldo, 2 tomates rojos.

1 средняя курица 1 pollo mediano
200 г сыра 200 g de queso
1/2 пучка петрушки 1 / 2 manojo de perejil
1/2 пучка укропа Eneldo 1 / 2 manojo
2 свежих красных помидора 2 tomates rojos

Вымыть курицу, разрезать так, чтобы она поместилась на противне. Lavar el pollo, cortado de manera que caben en la sartén. Отбить, распластать на противне, посолить и поперчить по вкусу, натереть специями и засыпать тертым сыром. Desalentar, despatarrado en la sartén, añadir sal y pimienta al gusto, las especias de parrilla y cubrir con queso rallado. Запекать при 200°С на противне, смазанном сливочным маслом. Hornee a 200 ° C en la sartén, untada con mantequilla. Выложить на блюдо, посыпать зеленью и украсить свежими помидорами. Poner en una fuente, espolvorear con las hierbas y decorar con tomates frescos.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Sección de recetas los platos principales: Aves de corral Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact