Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы Recetas - Culinary Exclusiva: Recetas de los primeros platos: sopas

Суп грибной с рисом Sopa de hongos con arroz

50-100 г сушеных грибов, 1 л воды, 1 луковица, 1 средняя морковь, 2 ст. 50-100 g de hongos secos, 1 litro de agua, 1 cebolla, 1 zanahoria mediana, 2 cdas. ложки растительного масла, укроп. cucharadas de aceite vegetal, el eneldo.

50-100 г сушеных грибов 50-100 g de hongos secos
1 л воды 1 litro de agua
1 луковица 1 cebolla
1 средняя морковь 1 zanahoria mediana
2 ст. 2 cdas. ложки растительного масла cucharadas de aceite vegetal
укроп eneldo
70 г риса (промыть) 70 g de arroz (lavado)

Сушеные грибы замочить на 2-4 часа, мелко порезать и проварить в подсоленной воде. Remojar los hongos secos durante 2-4 horas, finamente cortado y hervir en agua salada. Лук и тертую морковь поджарить на растительном масле. Freír la cebolla y la zanahoria rallada en aceite vegetal. В конце варки добавить рис, а когда он будет готов – морковь с луком. Al final de la cocción añadir el arroz, y cuando estará listo - las zanahorias y la cebolla. Суп готов. La sopa está lista.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты первых блюд: супы Sección de Recetas Aperitivos: Sopas Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Recetas de sopa de hongos|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact