Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Mermelada de arándano Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Recetas - Culinary Exclusiva: Recetas de espacios en blanco: dulce mermelada

Джем из клюквы Mermelada de arándano

1 кг пюре из клюквы, 1 кг сахарного песка. 1 kg de salsa de arándanos, 1 kg de azúcar.

1 кг пюре из клюквы 1 kg de salsa de arándanos
1 кг сахарного песка De 1 kg de azúcar





Для джема подходят только спелые ягоды. Para atasco adecuado sólo bayas maduras.


Их перебрать, удалить веточки, вымыть, дать стечь воде. Se busto, eliminar las ramitas, lavar, escurrir el agua para dar.


Для размягчения ягоды бланшировать при температуре 90-100 С в течении 3-5 минут. Ablandamiento de las bayas Blanch a 90-100 C durante 3-5 minutos.


Бланшированные ягоды прокрутить через мясорубку. Frutas escaldadas desplazarse a través de una picadora de carne.




Готовую массу смешать с сахаром. Preparar a las masas para mezclar con el azúcar. Разложить в чистые банки. Para difundir en frascos limpios.


Стерилизовать банки в кипящей воде 10-20 минут, в зависимости от емкости тары. Bancos de esterilización en agua hirviendo durante 10-20 minutos, dependiendo de la capacidad de los envases.


Накрыть банки прокипяченными крышками и закатать. Bancos cubren hervida tapas and roll.


Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Sección de los espacios en blanco Recetas: dulce mermelada


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Варенье из клюквы|мджем из клюквы рецепт|джем из клюквы рецепт с фото|джем из клюквы|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact