Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Aperitivo griego Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные Recetas - Culinary Exclusiva: Recetas de espacios en blanco: legumbre

Греческая закуска Aperitivo griego

1 кг фасоли замочить на ночь, 1 кг лука, 1 кг помидоров и 1 кг моркови измельчить и обжарить по отдельности. 1 kg de habas de remojo la noche anterior, 1 kg de cebollas, 1 kg de tomates y 1 kg de zanahorias cortar y freír por separado.

1 кг фасоли De 1 kg de habas
1 кг лука 1 kg de cebollas
1 кг помидоров 1 kg de tomates
1 кг моркови 1 kg de zanahorias

Фасоль замочить на ночь, лук, помидоры и морковь измельчить и обжарить по отдельности. Remojar los frijoles durante la noche, las cebollas, los tomates y cortar las zanahorias y freír por separado. Фасоль кипятить минут 10-15, затем все компоненты смешать. Frijoles hervir durante 10-15 minutos, entonces todos los componentes de la mezcla. Добавить 1,5 ст.ложки соли, 2,5 ст. Añadir 1,5 cucharadas de sal, 2,5 º. ложки сахара и тушить все 1,5 часа. cucharadas de azúcar y cocine a fuego lento todas las 1,5 horas. Если будет сильно густо, можно добавить воды. Si es muy espesa, puede agregar agua. Затем уложить в банки. A continuación, poner en frascos. Добавить на каждую литровую банку по 0,5 ст. Añadir a cada frasco de cuarto en 0,5 º. ложки уксуса. cucharadas de vinagre.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты заготовок: овощные Sección de los espacios en blanco Recetas: hortalizas Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact