Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные Recetas - Culinary Exclusiva: recetas de bebidas: suave

Зимний квас Kvass Invierno

1 корень сахарной свеклы, мука, растительное масло, 3-4 шт. 1 raíz de la remolacha azucarera, harina, aceite vegetal, 3-4 uds. отварного картофеля, 1 луковица, 2 соленых (бочковых) огурца, 0,5 корня хрена. patatas cocidas, 1 cebolla, 2 de solución salina (cañones), pepino, 0,5 raíces de rábano picante.

1 корень сахарной свеклы 1 raíz de azúcar de remolacha
мука harina
растительное масло aceite
3-4 шт. 3-4 piezas. отварного картофеля papas hervidas
1 луковица 1 cebolla
2 соленых (бочковых) огурца 2 salina (cañón) de pepino
0,5 корня хрена 0,5 raíces de rábano picante

Свеклу вымыть, очистить, порезать на несколько частей и отварить. Remolachas para lavar, pelar, cortar en varios trozos y hervir. Воду, в которой варилась свекла, не выливать. El agua en la que la remolacha cocida, no vierta. Свеклу нарезать соломкой, обвалять в муке и обжарить в растительном масле. Las remolachas se cortan en palitos, rodillo en la harina y se fríen en aceite vegetal. Картофель и огурцы порезать кубиками, нарезанный кольцами лук пассеровать в растительном масле, хрен натереть на мелкой терке. Patatas y pepinos cortados en cubos, en rodajas passerovat aros de cebolla en el aceite vegetal, la parrilla de rábano picante. Овощи перемешать и залить свекольным отваром. Hortalizas, agitar y verter sobre el caldo de remolacha. По вкусу добавить процеженный огуречный рассол. Para el sabor, agregar salmuera pepino tensas.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты напитков: безалкогольные Sección de recetas de bebidas: suave


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact