Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Punch con licor de cereza Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: алкогольные Recetas - cocina Exclusiva: recetas de bebidas: alcohólicas

Пунш с вишневым ликером Punch con licor de cereza

В небольшую эмалированную кастрюлю налить 0,5 л воды, положить туда 1-2 бутона гвоздики, желтую кожицу одного лимона... En una cacerola pequeña de esmalte pour 0,5 litros de agua, puesto que 1,2 claveles yema, piel de color amarillo de un limón ...

В небольшую эмалированную кастрюлю налить 0,5 л воды, положить туда 1-2 бутона гвоздики, желтую кожицу одного лимона. En una cacerola pequeña vierta esmalte 0,5 litros de agua, puesto que 1,2 claveles yema, la ralladura de un limón amarillo. Кастрюлю поставить на огонь и содержимое довести до кипения, но не кипятить. Pot prendió fuego y poner el contenido a un hervor, pero no hervir. Сняв с огня, быстро всыпать 2 ч. ложки черного байхового чая и через 5-6 мин. Después de retirar del fuego, rápidamente Vierta 2 cucharaditas de té Lapsany negro, y después de 5-6 min. настой перелить сквозь сито в другую кастрюлю, куда добавить 0,5 л вишневого ликера, 1 л столового красного вина, сок одного лимона. pour la infusión a través de un tamiz en otra cacerola, añadir 0,5 litros de licor de cereza, donde, 1 litro de vino tinto de mesa, jugo de un limón. Можно добавить еще 50-70 г сахара по вкусу. Usted puede añadir otro 50-70 gramos de azúcar al gusto. Размешать, подогреть до 70-80° и перелить в фарфоровую миску. Revuelva, calentar a 70-80 ° y se vierte en un recipiente de porcelana.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты напитков: алкогольные Sección de Recetas de bebidas: alcohólicas Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact