Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Ensalada "Querido muchacho cruel" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Recetas - recetas de ensaladas cocina Exclusivo:: carne

Салат "Милый злюк" Ensalada "Querido muchacho cruel"

0,5 кг любого мяса, 1 кг редьки, 300 г моркови, 200 г лука, 4 зубчика чеснока, перец красный молотый, соль - по вкусу. De 0,5 kg de carne, 1 kg de rábanos, 300 g de zanahorias, 200 g de cebolla, 4 dientes de ajo en polvo, pimiento rojo, sal - al gusto.

0,5 кг любого мяса De 0,5 kg de carne de cualquier
1 кг редьки 1 kg de rábano
300 г моркови 300 g de zanahorias
200 г лука 200 g de cebolla
4 зубчика чеснока 4 dientes de ajo
перец красный молотый polvo de pimiento rojo
соль - по вкусу sal - al gusto

Мясо порезать мелко, чуть присолить и опустить в кипящее растительное масло. La carne se corta finamente, casi un elemento de, y ponerlas en el aceite hirviendo. Обжарив, вынуть шумовкой, хорошо отжимая масло, затем в это же масло опустить порциями крупно натертую редьку и морковь, обжарить, также вынуть шумовкой. Fry, quitar el skimmer y presionando el petróleo, a continuación, en el mismo aceite para eliminar gran parte de rábano y zanahoria rallada, República Federativa de Yugoslavia, y quitar el skimmer. Потом обжарить порезанный полукольцами лук. Entonces, el semirings freír la cebolla picada. Все соединить, слить излишки масла. Todos combinar, fusionar el exceso de aceite.

Приготовить заправку : чеснок пропустить через чесночницу, добавить перец, влить горячее масло (можно то, в котором жарились продукты) и 0,5 ч. л. Preparar el relleno: pasar de ajo a través de sapo, agregue pimienta, vierta el aceite caliente (se puede entonces, en el que los alimentos fritos), y el 0,5 cdta. уксусной эссенции. esencia de vinagre. Все смешать. Todos mezcla.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты салатов: мясные Recetas de ensaladas de la Sección: la carne Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact