Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Caldo con albóndigas Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты для микроволновки Recetas - cocina exclusiva: recetas para horno de microondas

Бульон с фрикадельками Caldo con albóndigas

4 стакана мясного бульона, 250 г говядины с жиром, 1 луковица, 1 яйцо, 1 ст. 4 tazas de caldo de carne, 250 g de grasa de vaca, 1 cebolla, 1 huevo, 1 cda. ложка сливочного масла, черный молотый перец, соль. cucharada de mantequilla, pimienta, sal.

4 стакана мясного бульона 4 tazas de caldo de carne de vacuno
250 г говядины с жиром 250 g de carne de vacuno con grasa de
1 луковица 1 cebolla
1 яйцо 1 huevo
1 ст. 1 cda. ложка сливочного масла cucharada de mantequilla
черный молотый перец pimienta
соль sal

Мясо нарезать небольшими кусками и вместе с луком пропустить через мясорубку. La carne cortada en trozos pequeños y junto con las cebollas pasar por una picadora de carne. Добавить яйцо, масло, посолить и поперчить. Agregue el huevo, aceite, sal y pimienta. Размешать фарш и разделать его на фрикадельки. Mezcle la carne picada y cortarlo en albóndigas. Налить в кастрюлю 4 стакана бульона, довести его до кипения в печи, запустить фрикадельки и варите 3-4 минуты на максимальной мощности. Vierta la mezcla en la olla 4 tazas de caldo, ponerlo a hervir en el horno, iniciar las albóndigas y cocinar por 3-4 minutos a máxima potencia.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты для микроволновки Sección de recetas para microondas Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact