Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





De tomate ketchup de hortalizas Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Recetas - cocina Exclusiva: Recetas de salsas

Томатно-овощной кетчуп De tomate ketchup de hortalizas

1 л томатного сока с мякотью, 200 г лука, 200 г моркови, 200 г сельдерея, 1 головка чеснока, 100 мл растительного масла, 2-3 бутона гвоздики, черный перец, душистый перец, эстрагон свежий или сушеный, соль, сахар. 1 litro de zumo de tomate con pasta, 200 g de cebolla, 200 g de zanahorias, 200 g de apio, 1 diente de ajo, 100 ml de aceite vegetal, 2-3 de Clavo, pimienta negro, pimienta, estragón fresco o seco, sal y azúcar.

1 л томатного сока с мякотью 1 litro de zumo de tomate con pasta de
200 г лука 200 g de cebolla
200 г моркови 200 g de zanahorias
200 г сельдерея 200 g de apio
1 головка чеснока 1 diente de ajo
100 мл растительного масла 100 ml de aceite vegetal
2-3 бутона гвоздики 2,3 Bud clavo de olor
черный перец pimienta
душистый перец pimienta de Jamaica
эстрагон свежий или сушеный de estragón fresco o seco
соль, сахар sal, azúcar

Томатный сок с мякотью варить 10-15 мин., чтобы загустел. El jugo de tomate con pasta a fuego lento durante 10-15 minutos. Eso endurecido. Овощи очистить, натереть на крупной терке и тушить под крышкой в растительном масле 15 мин., добавить томатный сок, чеснок, приправы и варить еще несколько минут. Verduras limpias, parrilla y guisado cubierto de aceite vegetal 15 min., Agregar el jugo de tomate, el ajo, los condimentos y cocinar unos minutos más. Протереть массу сквозь сито, быстро разлить в горячие банки или бутылки. Limpie la masa a través de un tamiz, vierta rápidamente en envase de vidrio. Стерилизовать в течение 15-20 мин. Esterilización en 15-20 minutos.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты соусов Sección de recetas de salsas de Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact