Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Recetas - cocina Exclusiva: Recetas de salsas

Клюквенный соус Salsa de Cranberry

1 кг пюре из клюквы крупноплодной, 1 кг яблочного пюре, 0,5 кг томатного пюре, лимонная кислота, молотый перец горький и душистый, сахар, соль. 1 kg de gran puré de arándanos fruto, 1 kg de puré de manzana, 0,5 kg de concentrado de tomate, ácido cítrico, pimienta molida y el azúcar amargo dulce, sal.

1 кг пюре из клюквы крупноплодной De 1 kg de patatas procedentes de arándanos de frutos grandes
1 кг яблочного пюре 1 kg de puré de manzana
0,5 кг томатного пюре De 0,5 kg de concentrado de tomate
лимонная кислота ácido cítrico
молотый перец горький и душистый pimienta dulce y amargo
сахар, соль azúcar, sal

Смешать пюре из клюквы, яблок и помидоров, добавить по вкусу лимонную кислоту, молотый перец горький и душистый, сахар и соль. Mezclar el puré con los arándanos, las manzanas y los tomates, agregar al gusto del ácido cítrico, pimienta molida y el azúcar amargo dulce y sal. Довести массу до кипений. Aportar mucho a un hervor. Разлить в горячие стерилизованные пол-литровые банки. Vierta la mezcla en un medio esterilizado caliente latas de litro. Пастеризовать при температуре 85-95 град, в течение 25 мин. Pasteurizada a una temperatura de 85-95 grados, durante 25 min.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты соусов Sección de recetas de salsas de Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact