Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: печенье Recetas - recetas de postres Culinary Exclusivo:: galletas

"Брызги шампанского" "Champagne" Bubbles "

На 6 порций : 700 г сладкого заварного теста с добавлением вашей любимой пряности или букета пряностей, сахарная пудра, арахисовое (или любое растительное) масло для жарки во фритюре. Para 6 personas: 700 g de dulce de masa cocida con la adición de sus especias favoritas o un ramo de las especias, el azúcar en polvo, maní (o cualquier vegetal), aceite para freír en aceite.

700 г сладкого заварного теста с добавлением вашей любимой пряности или букета пряностей 700 g de dulce de masa hervida con la adición de sus especias favoritas o un ramo de especias
сахарная пудра azúcar en polvo
арахисовое (или любое растительное) масло для жарки во фритюре (maní o cualquier vegetal) aceite para freír en manteca

Разогреть масло для фритюра. Caliente el aceite para freír. Как только масло зашипит, убавить огонь. Una vez silbido de petróleo, restar el fuego. Понемногу брать тесто столовой ложкой и бросать в масло. Poco a poco, tomar una cucharada de masa y colocar en aceite. Готовое зарумянившееся печенье вынимать шумовкой. Listo galletas rubor eliminar skimmer. Обсушить на промокательной бумаге. Escurra en toallas absorbentes. Обсыпать сахарной пудрой и подавать горячим. Espolvorear con azúcar en polvo y servir caliente.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты десертов: печенье Sección de recetas de postres: cookies Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact