Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Ensalada de setas "en Ereván" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые Recetas - Culinary Exclusiva: recetas de la ensalada: verduras y frutas

Грибной салат «По-еревански» Ensalada de setas "en Ereván"

100 г свежих грибов, 15 г свиного сала, 120 г свежего или консервированного болгарского перца, 50 г корня сельдерея, зелень петрушки, 1 ст. 100 g de champiñones frescos, 15 g de manteca de cerdo, 120 g de pimientos frescos o en conserva, 50 g de raíz de apio, perejil, 1 cda. л. l. растительного масла. petróleo.

100 г свежих грибов 100 g de champiñones frescos
15 г свиного сала 15 g de manteca de cerdo
120 г свежего или консервированного болгарского перца 120 g de pimientos frescos o en conserva
50 г корня сельдерея 50 g de raíz de apio
зелень петрушки perejil
1 ст. 1 cda. л. l. растительного масла aceite

Грибы мелко нарезать и обжарить на растительном масле. Cortar los champiñones y freír en aceite vegetal. Добавить свиное сало, порезанное маленькими кубиками. Agregue el tocino, cortado en cubos pequeños. Все это обжарить еще 2-3 мин, а затем положить рубленую петрушку и размешать. Estos freír unos 2-3 minutos, a continuación, poner el perejil picado y revuelva. После этого снять сало с огня и, посолив по вкусу, остудить. Luego, quitar la grasa del fuego y, con sal al gusto, fresca. Очистить корни сельдерея и нарезать их вместе с перцем соломкой. Apio abierto y se cortan con tiras de pimiento. Положить все в салатницу, посолить и размешать. Ponga todo en un bol, agregue la sal y revuelva. Остывшие грибы уложить на салат сверху. Setas enfriado a poner encima de la ensalada.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые Sección de recetas de ensaladas: de verduras y frutas Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact