Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Recetas - Culinary Exclusiva: Recetas aperitivos: de verduras, hongos, queso

Закуска из репчатого лука с перцем Bocadillo de cebolla y pimiento

лук репчатый - 10 шт., перец сладкий - 3-4 шт., уксус (6%) - 5 ст.л., соль - по вкусу. cebollas - 10 uds., pimienta dulce - 3-4 uds., vinagre (6%) - 5 cucharaditas de sal - al gusto.

лук репчатый - 10 шт. cebollas - 10 us.
перец сладкий - 3-4 шт. ají dulce - 3-4 uds.
уксус (6%) - 5 ст.л. vinagre (6%) - 5 cucharadas
соль - по вкусу sal - al gusto

Перец нарезать полосками и вместе с луком варить в подсоленной воде 5 минут, затем вынуть и охладить. Los pimientos en tiras y cocidas con cebolla en agua con sal durante 5 minutos, luego retire y deje enfriar. Луковицы, удалив сердцевину, начинить перцем. Bulbos, cebollas, quitarle el corazón, de la pimienta. Отвар довести до кипения, добавить уксус и залить им лук. El caldo hasta que hierva, añadir el vinagre y verter a un arco. Оставить на сутки, накрыв крышкой. Deja por un día, cubierto con una tapa. Затем жидкость слить, вновь довести ее до кипения, охладить и снова залить лук. El líquido se fusionarán de nuevo para ponerla a hervir, enfriar y verter sobre las cebollas. Поместить лук в холодильник и дать ему настояться под крышкой несколько дней. Coloque las cebollas en el refrigerador y deje reposar con la tapa de unos días.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Sección de aperitivos recetas: verduras, setas, queso de


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact