Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Recetas - Culinary Exclusiva: Recetas de pizzas, empanadas, Bollos Blandos: masa de

Песочное тесто со сметаной и мягкое песочное тесто. Corto pastelería con crema y pasta suave.

Масло и маргарин размягчить, протереть с сахаром, яйцами или яичными желтками (в сметанное тесто добавить сметану). La mantequilla y la margarina suavizar, frote con azúcar, huevos y yemas de huevo (en masa agria, agregar la crema agria).

Для теста со сметаной: Para la masa con la crema agria:
3 стакана муки 3 tazas de harina de
200 г сливочного масла/маргарина 200 g de mantequilla o margarina
2/3 стакана сметаны 2 / crema agria 3 de taza
1 яйцо 1 huevo
2-3 ст. 2-3 cucharadas. ложки сахара cucharadas de azúcar
1/3 чайной ложки соды 1 / 3 cucharadita de bicarbonato sódico
½ чайной ложки соли ½ cucharadita de sal

Для мягкого теста: Para obtener una masa suave:
3 стакана муки 3 tazas de harina de
400 г сливочного масла/маргарина 400 g de mantequilla o margarina
3 яичных желтка 3 yemas de huevo
2/3 стакана сахара De azúcar 2 / 3 de taza
Сода на кончике ножа Soda en la punta de un cuchillo de

Масло и маргарин размягчить, протереть с сахаром, яйцами или яичными желтками (в сметанное тесто добавить сметану). La mantequilla y la margarina suavizar, frote con azúcar, huevos y yemas de huevo (en masa agria, agregar la crema agria). Затем всыпать муку, смешанную с солью и содой, быстро замесить и поставить на 1-2 часа в холодильник. Luego Vierta la harina mezclada con la sal y soda, amasar y de poner en 1-2 horas en el refrigerador. Поскольку это тесто довольно мягкое, его намазывают на противень или форму для выпечки, а для печенья – выжимают через кондитерский мешок. Debido a que esta masa es muy suave, se extendió en la bandeja o plato para hornear, y para las galletas - exprimir a través de una manga pastelera.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Sección de Recetas de pizza, empanadas, Bollos Blandos: masa de Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact