Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: борщи Recetas - cocina exclusiva: Las recetas de los primeros platos: sopa de remolacha

Борщ из сушеных белых грибов Borscht de setas secas

На 50 г сушеных грибов — по 1 шт. A los 50 gramos de hongos secos - 1 pc. петрушки, сельдерея, 1 головку лука, 500 г свеклы, 150 г сметаны, соль, специи по вкусу. de perejil, apio, 1 cebolla, 500 g de remolacha, 150 g de crema agria, sal, especias al gusto.

На 50 г сушеных грибов — по 1 шт. A los 50 gramos de hongos secos - 1 pc. петрушки, сельдерея, 1 головку лука, 500 г свеклы, 150 г сметаны, соль, специи по вкусу. de perejil, apio, 1 cebolla, 500 g de remolacha, 150 g de crema agria, sal, especias al gusto.

Сварить грибной бульон с кореньями (петрушкой, сельдереем, луком-пореем) и репчатым луком, процедить. Cocine la sopa de champiñones con verduras (perejil, apio, puerro) y la cebolla, la fuga.

Отварить или испечь не очищенную от кожицы свеклу. Hervir o cocer las remolachas sin pelar. Готовую свеклу очистить, нарезать соломкой, сбрызнуть уксусом, перемешать и залить горячим бульоном. El terminado de remolacha claro, cortado en tiras, rociar con el vinagre, revolver y verter el caldo caliente. Заправить борщ по вкусу солью и сахаром, добавить нарезанные соломкой отваренные грибы, лавровый лист, 5—6 горошин перца, поставить на огонь, довести до кипения. Sopa de Recharged al gusto con sal y el azúcar, añadir los champiñones cocidos y rebanados paja, hoja de laurel, 5-6 guisantes pimienta, poner en el fuego, llevar a ebullición. За 5 минут до конца варки заправить сметаной. 5 minutos antes de final de la cocción rellenar con la crema agria. Подать на стол, посыпав измельченной зеленью. Aplicar sobre la mesa, salpicado de verdes picadas. Отдельно можно подать рассыпчатую гречневую кашу. Sirva desmenuzable kasha.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты первых блюд: борщи Sección de Recetas de Primeros platos: sopa de remolacha Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Venta de hongos secos|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact