Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Recetas - Culinary Exclusiva: Recetas de los primeros platos: sopas frías

Суп холодный из щавеля Sopa fría de acedera

На 1 кг щавеля – 3-4 яйца, 250 г свежих огурцов, 150 г лука, 150 г сметаны. 1 kg de Acedera - 3-4 huevos, 250 g de pepinos frescos, 150 g de cebolla, 150 g de crema agria.

1 кг щавеля 1 kg de acedera
3-4 яйца 3,4 huevos
250 г свежих огурцов 250 g de pepinos frescos
150 г лука 150 g de cebolla
150 г сметаны 150 g de crema agria

Перебрать, тщательно промыть в холодной воде листья щавеля, нарезать, залить кипящей водой и варить при сильном кипении до мягкости (5-10 минут), после чего поставить на холод. Busto, enjuague bien en las hojas de acedera de agua fría, cortar, vierta agua hirviendo y dejar cocer a fuego fuerte hasta minutos de licitación (5-10), a continuación, poner el frío. Сварить вкрутую яйца, отделить белки и мелко нарезаный лук. Hervir duros los huevos, los blancos por separado y la cebolla finamente picada. Очистить от кожицы и нарезать тонкими ломтиками свежие огурцы. Pelar y cortar en rodajas finas de pepino. Охлажденный суп заправить солью и сахаром по вкусу, положить в него рубленые белки, зеленый лук, огурцы. Sopa enfriada, llenar la sal y el azúcar al gusto, lo puso en los blancos, cebollas verdes, los pepinos. Растереть крутые желтки со сметаной, добавить в суп, хорошо размешать. Frotar las yemas de empinadas con crema agria, agregue a la sopa, revuelva bien. Перед подачей на стол суп посыпать зеленью укропа. Antes de servir la sopa, espolvorear con el eneldo.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы Sección de Recetas Aperitivos: sopas frías Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact