Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Hojaldre Skorospelov Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Recetas - Culinary Exclusiva: Recetas de pizzas, empanadas, Bollos Blandos: masa de

Скороспелое слоеное тесто Hojaldre Skorospelov

500 г муки, 500 г маргарина, 1 чашка молока, соль. 500 g de harina, 500 g de margarina, 1 taza de leche, sal.

500 г муки 500 g de harina
500 г маргарина 500 g de margarina
1 чашка молока 1 taza de leche
соль sal

Все продукты быстро замесить и поставить в холодное место на 2-4 часа. Todos los productos rápidamente amasar y colocar en un lugar frío durante 2-4 horas. Вообще тесто может находиться в холодильнике до 1 недели. En general, la masa puede ser en el refrigerador hasta 1 semana. После выдержки теста в холодильнике, его нужно раскатать, сложить в 2-3 слоя и снова раскатать. Tras la celebración de la prueba en el refrigerador, se debe desenrollar, 2-3 veces en capas y luego rodar hacia fuera. Повторить этот процесс 4-5 раз, а перед последней раскаткой поставить на 30 мин. Repita este proceso 4-5 veces, y antes de la última serie rodando durante 30 minutos. в холодильник. en el refrigerador. Остывшее тесто раскатать в пласт толщиной 2 см. Круглой формой вырезать пышки или раскатать коржи, смазать их яичным желтком. Refrigerado extender la masa en un espesor de la capa de 2 cm de forma circular cortar panes, galletas o rodillo, engrasar con la yema de huevo. Выпекать при высокой температуре. Hornear a temperatura alta.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Sección de Recetas de pizza, empanadas, Bollos Blandos: masa de


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact