Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: печенье Recetas - recetas de postres Culinary Exclusivo:: galletas

Лимонно-миндальное печенье Limón, galletas de almendra

1 лимон, 2 яичных белка, 150 г мелкого сахара, 100 г молотых семян пинии, 50 г молотых фисташек, 60 штук ядер фисташек. 1 limón, 2 de proteína de huevo, 150 gramos de azúcar fina, 100 g de suelo piñones, pistachos, 50 g de suelo, 60 piezas de los granos de pistacho.

На 60 порций : 1 лимон A los 60 porciones: 1 limón
2 яичных белка 2 claras de huevo
150 г мелкого сахара 150 g de azúcar fino
100 г молотых семян пинии 100 g de suelo semillas de pino
50 г молотых фисташек 50 g de pistachos picados
60 штук ядер фисташек De 60 piezas de los granos de pistacho

Выложить противень бумагой для выпекания. Ponga el papel de pergamino para hornear. Промыть лимон, натереть цедру и выжать сок из половины лимона. Lavar el limón, la cáscara de la parrilla y de exprimir el jugo de medio limón. Хорошо взбить белки с 1-2 ст.л. Bueno huevo batido con 1-2 cucharadas de лимонного сока, при этом порциями добавлять сахар, перемешать с цедрой, фисташками и пинией. jugo de limón, con porciones de añadir el azúcar, mezclar con el entusiasmo, pistachos y piniey. Нагреть духовку. Calentar el horno. Наполнить белковой массой мешочек и выдавить на противень кружочки с грецкий орех, выпекать 30 мин. Rellenar la masa de proteínas de la bolsa y la prensa a los círculos de la bandeja de hornear con nueces, hornear 30 minutos. Охладить. Fresco.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты десертов: печенье Sección de recetas de postres: cookies Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact