Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Insalata di "Caro ragazzo crudele" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Ricette - ricette di insalate culinarie Esclusivo:: a base di carne

Салат "Милый злюк" Insalata di "Caro ragazzo crudele"

0,5 кг любого мяса, 1 кг редьки, 300 г моркови, 200 г лука, 4 зубчика чеснока, перец красный молотый, соль - по вкусу. 0,5 kg di carne, 1 kg di radicchio, 300 g di carote, 200 g di cipolla, 4 spicchi d'aglio, peperoncino in polvere, sale - a piacere.

0,5 кг любого мяса 0,5 kg di carne di qualsiasi
1 кг редьки Ravanelli 1 kg
300 г моркови 300 g di carote
200 г лука 200 g di cipolla
4 зубчика чеснока 4 spicchi d'aglio
перец красный молотый polvere di peperoncino
соль - по вкусу Sale - qb

Мясо порезать мелко, чуть присолить и опустить в кипящее растительное масло. A base di carne viene tagliata finemente, quasi un elemento di, e li mise in olio bollente. Обжарив, вынуть шумовкой, хорошо отжимая масло, затем в это же масло опустить порциями крупно натертую редьку и морковь, обжарить, также вынуть шумовкой. Fry, rimuovere lo skimmer e premendo il petrolio, poi nello stesso olio per cancellare grandi porzioni di ravanello e carota grattugiata, friggere, e rimuovere lo skimmer. Потом обжарить порезанный полукольцами лук. Poi il semirings frittura cipolla. Все соединить, слить излишки масла. Si combinano, unire l'olio in eccesso.

Приготовить заправку : чеснок пропустить через чесночницу, добавить перец, влить горячее масло (можно то, в котором жарились продукты) и 0,5 ч. л. Preparare il ripieno: passare attraverso il rospo aglio, aggiungere pepe, versare l'olio caldo (si può quindi, in cui fritti prodotti alimentari), e 0,5 tsp. уксусной эссенции. aceto essenza. Все смешать. Tutti i mix.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты салатов: мясные Ricette insalate Sezione: a base di carne Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact