Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Insalata di patate con marinata Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Ricette - ricette di insalate culinarie Esclusivo:: a base di carne

Картофельный салат с маринадом Insalata di patate con marinata

500 г картофеля, 2 соленых огурца, 4-5 перьев зеленого лука, 70 г ветчины, полпучка петрушки, черный молотый перец. 500 g di patate, 2 cetrioli sott'aceto, 4-5 penne cipolle verdi, 70 g di prosciutto, prezzemolo polpuchka, pepe.

500 г картофеля 500 g di patate
2 соленых огурца 2 cetrioli sott'aceto
4-5 перьев зеленого лука 4,5 piume cipolle verdi
70 г ветчины 70 g di prosciutto
полпучка петрушки polpuchka prezzemolo
черный молотый перец pepe

Для маринада : 100 мл воды, 20 г репчатого лука, уксус и соль - по вкусу. Per la marinata: 100 ml di acqua, 20 g di cipolla, aceto e sale - a piacere.

Картофель хорошо вымыть и сварить в мундире в подсоленной воде, чтобы не потрескался. Lavate bene le patate e cuocere con la buccia in acqua salata, in modo da non cracking. Сразу же очистить, а когда остынет, нарезать кружками. Bonificare immediatamente, e quando fresco, tagliato in cerchi. Добавить мелко нарезанные соленые огурцы, зеленый лук и ветчину. Aggiungi tritato cetrioli, cipolle verdi e prosciutto. Смесь посыпать черным перцем и размешать. Miscela cospargere con pepe nero e mescolare.

Для маринада довести до кипения воду вместе с уксусом и солью (по вкусу) и нарезанным репчатым луком. Per la marinata, portare ad ebollizione l'acqua con aceto e sale (a piacere) e la cipolla tritata. Сразу же залить им картофельную смесь. Versare immediatamente li miscela di patate. Посыпать измельченной зеленью петрушки. Cospargere di prezzemolo tritato. Подавать теплым. Servire caldo. По желанию в салат можно добавить нарезанное кубиками яблоко. Su richiesta l'insalata è possibile aggiungere mele a dadini.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты салатов: мясные Ricette insalate Sezione: a base di carne Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Salsa per l insalata di granchio|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact