Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette antipasti: verdure, funghi, formaggio

Закуска из репчатого лука с перцем Spuntino a base di cipolla e pepe

лук репчатый - 10 шт., перец сладкий - 3-4 шт., уксус (6%) - 5 ст.л., соль - по вкусу. cipolle - 10 pz., peperoni - 3-4 pc. aceto, (6%) - 5 cucchiai di sale - a piacere.

лук репчатый - 10 шт. cipolle - 10 pz.
перец сладкий - 3-4 шт. peperone - 3-4 pc.
уксус (6%) - 5 ст.л. aceto (6%) - 5 cucchiai
соль - по вкусу Sale - qb

Перец нарезать полосками и вместе с луком варить в подсоленной воде 5 минут, затем вынуть и охладить. Peperoni a listarelle e cotto con cipolle in acqua salata per 5 minuti, quindi rimuovere e fresco. Луковицы, удалив сердцевину, начинить перцем. Bulbi, rimuovendo il nucleo, dal pepe. Отвар довести до кипения, добавить уксус и залить им лук. Il brodo portare a bollore, aggiungere l'aceto e versare loro un inchino. Оставить на сутки, накрыв крышкой. Lasciare per un giorno, coperto con un coperchio. Затем жидкость слить, вновь довести ее до кипения, охладить и снова залить лук. Il liquido viene poi nuovamente fuso per portarla ad ebollizione, raffreddare e versarvi sopra le cipolle. Поместить лук в холодильник и дать ему настояться под крышкой несколько дней. Posto le cipolle in frigorifero e lasciarla macerare con il coperchio un paio di giorni.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Sezione Ricette antipasti: verdure, funghi, formaggio


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Bulbi di cipolla|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact