Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





サラダ"親愛なる残酷な少年" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные レシピ-独占料理: サラダのレシピ:肉

Салат "Милый злюк"サラダ"親愛なる残酷な少年"

0,5 кг любого мяса, 1 кг редьки, 300 г моркови, 200 г лука, 4 зубчика чеснока, перец красный молотый, соль - по вкусу. すべての肉、大根1キロ、300グラムニンジン200グラムタマネギ、ニンニク、唐辛子粉、塩- 4クローブの0,5キロの味を。

0,5 кг любого мясаすべての肉の0,5キロ
1 кг редьки 1キロredki
300 г моркови 300グラム、ニンジン
200 г лука 200グラムタマネギ
4 зубчика чеснока 4クローブ、ニンニク
перец красный молотый赤唐辛子粉
соль - по вкусу塩-味

Мясо порезать мелко, чуть присолить и опустить в кипящее растительное масло.肉を細かく、のほとんどの要素は、カットさと沸点油に入れます。 Обжарив, вынуть шумовкой, хорошо отжимая масло, затем в это же масло опустить порциями крупно натертую редьку и морковь, обжарить, также вынуть шумовкой.フライは、その後、同じ油でおろし大根とニンジン、稚魚の大部分を削除するには、スキマーも石油を押して削除して、スキマーを削除します。 Потом обжарить порезанный полукольцами лук.次に揚げる、玉ねぎのみじん切りsemirings。 Все соединить, слить излишки масла.すべてのは、余分な油をマージ結合します。

Приготовить заправку : чеснок пропустить через чесночницу, добавить перец, влить горячее масло (можно то, в котором жарились продукты) и 0,5 ч. л. 充填準備ニンニクを渡すヒキガエルを介して、(することができますし、熱い油を注ぐ唐辛子を追加で揚げ物)、および0.5小さじ。 уксусной эссенции.酢の本質。 Все смешать.全てのミックス。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты салатов: мясные セクションのサラダのレシピ:肉 Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact