Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные レシピ-独占料理: レシピ前菜:野菜、キノコ、チーズ、

Закуска из репчатого лука с перцемスナックタマネギとピーマンの

лук репчатый - 10 шт., перец сладкий - 3-4 шт., уксус (6%) - 5 ст.л., соль - по вкусу. 玉ねぎ1 - 10個、ピーマン- 3-4個、酢(6%) - 5大さじ1、塩-味がする。

лук репчатый - 10 шт.タマネギ- 10個。
перец сладкий - 3-4 шт.ピーマン- 3-4のPC。
уксус (6%) - 5 ст.л.酢(6%) - 5大さじ
соль - по вкусу塩-味

Перец нарезать полосками и вместе с луком варить в подсоленной воде 5 минут, затем вынуть и охладить.千切りに唐辛子、の玉ねぎを調理5分、その後塩水を削除して冷却する。 Луковицы, удалив сердцевину, начинить перцем.球根、唐辛子からコアを削除します。 Отвар довести до кипения, добавить уксус и залить им лук.スープを沸騰させるもたらす追加酢して弓を注ぐ。 Оставить на сутки, накрыв крышкой.日、ふたをしてカバーを残す。 Затем жидкость слить, вновь довести ее до кипения, охладить и снова залить лук.この液体は、再び沸騰し、それをもたらすに涼しいと玉ねぎを注ぐマージされます。 Поместить лук в холодильник и дать ему настояться под крышкой несколько дней.冷蔵庫に玉ねぎを置くと、それはふたをして急にできるようにいくつかの日。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные 項レシピ前菜:野菜、キノコ、チーズ、


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
アンティパスト レシピ キノコ|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact