Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Karda Salata "Mantar" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Tarifleri - Exclusive mutfak: salata tarifleri: et

Салат "Грибы под снегом" Karda Salata "Mantar"

4-5 шт. 4,5 pc. картофеля, 4-5 шт. patates, 4-5 pc. репчатого лука, 400-500 г мяса, 400-500 г свежих грибов, 200 г сыра, 250 г майонеза, 3 ст. soğan, et 400-500 gram taze mantar, 200 gr peynir, 250 gram 400-500 gr mayonez, 3 yemek kaşığı ile. ложки масла. çorba kaşığı tereyağı.

4-5 шт. 4,5 pc. картофеля Patates
4-5 шт. 4,5 pc. репчатого лука soğan
400-500 г мяса Et 400-500 gram
400-500 г свежих грибов Taze mantar 400-500 gram
200 г сыра 200 gr peynir
250 г майонеза 250 gr mayonez
3 ст. 3 yk. ложки масла çorba kaşığı tereyağı
зелень yeşillik



Грибы отварить и обжарить на растительном масле. Mantar ve kızartma bitkisel yağda kaynatın.




Лук мелко порезать и обжарить до золотистого цвета. Ince kahverengi oluncaya kadar soğan ve yavru kesti.


Смешать лук и грибы, остудить. Soğan ve mantar içinde karıştırın ve soğumasını bekleyin.


Натереть на мелкой терке сыр. Grate peynir.


Мясо отварить и порезать мелкими кусочками. Küçük parçalar halinde kesilmiş et ve kaynat. Остудить. Serin.


Картофель также отварить, остудить и порезать кубиками. Ayrıca patates, kaynatın serin ve küp küp doğranmış.


Все продукты выложить в салатник слоями. Tüm ürünler katmanlar halinde salata kasenin içine yayılır. 1 слой - картофель. 1 kat - patates.


2 слой - жаренные грибы с луком. 2 kat - kızarmış mantar ve soğan.


3 слой - отварное мясо. Katman 3 - haşlanmış et.


4 слой - майонез, посыпать тертым сыром. 4 kat - mayonez, rendelenmiş peynir sosu ekleyin.


И снова майонез. Tekrar mayonez. Салат украсить зеленью и оставить на несколько часов в прохладном месте. Yeşil salata süslemeleri ve birkaç saat serin bir yerde bırakın.




Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты салатов: мясные Bölüm salata tarifleri: et


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact