Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Tarifleri - Özel Lezzet: Tarifler meze: sebze, mantar, peynir

Помидоры фаршированные Dolması Domates

На 8-10 помидоров – 2 плавленых сырка, 2 огурца, 2 яйца, сваренных вкрутую, по 2-3 ст. 8-10 domates - 2 krem peynir, 2 salatalık, 2 yumurta, sert, 2-3 Sanat haşlanmış için. ложки кефира и растительного масла. kaşığı yoğurt ve bitkisel yağ.

На 8-10 помидоров – 2 плавленых сырка, 2 огурца, 2 яйца, сваренных вкрутую, по 2-3 ст. 8-10 domates - 2 krem peynir, 2 salatalık, 2 yumurta, sert, 2-3 Sanat haşlanmış için. ложки кефира и растительного масла. kaşığı yoğurt ve bitkisel yağ.

У помидора срезать верхушку, ложечкой вынуть мякоть. Ben domates ucu, hamuru çıkarmak için bir çay kaşığı kesti. Середину наполнить начинкой: натертый на терке плавленый сыр, растертые желтки отварных яиц, измельченные белки, огурцы, мякоть помидоров перемешать, заправить солью, перцем, горчицей, развести кефиром и растительным маслом, добавить мелко нарезанную зелень. Orta doldurma doldurmak için: rendelenmiş işlenmiş peynir, bir sarısı pounded sert eklemek yeşillik kıyılmış yumurta, yer sincap, salatalık, domates hamuru karışımı, tuz, biber, hardal, yoğurt ve bitkisel yağ ile seyreltilmiş sezon, haşlanmış.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Bölüm Tarifler meze: sebze, mantar, peynir Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact