Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные Tarifleri - Özel Lezzet: Yemek Tarifleri İçecekler: yumuşak

Квас хлебный Kvas Ekmek

На 1 кг ржаного хлеба – 8-10 л воды, 200 г сахара, 25 г дрожжей и по 50 г изюма и сухой мяты. 1 kg çavdar ekmeği - 8,10 litre su, 200 gr şeker, 25 gr maya ve 50 gram kuru üzüm ve kuru nane.

На 1 кг ржаного хлеба – 8-10 л воды, 200 г сахара, 25 г дрожжей и по 50 г изюма и сухой мяты. 1 kg çavdar ekmeği - 8,10 litre su, 200 gr şeker, 25 gr maya ve 50 gram kuru üzüm ve kuru nane.

Подсушить в духовке нарезанные ломтиками ржаной хлеб (проследить, чтобы не догорел). Kuru küçük bir fırın dilimlenmiş çavdar ekmeği içinde (ki yanmış değil emin olun). Сухари положить в кастрюлю, залить кипятком и дать постоять 3-4 часа. Gevrek bir tencerede, kaynar su dökmek ve izin 3-4 saat ayakta durmak için koyulmuştur. Затем настой процедить, положить в него дрожжи, сахар, сухую мяту и оставить для брожения при комнатной температуре на 5-6 часов. Daha sonra, infüzyon soy maya, şeker, onu koymak çok temiz ve kuru maya için oda sıcaklığında 5-6 saat bekletin. Когда начнет пениться, процедить вторично и разлить в бутылки, положив в каждую 2-4 изюмины. Zaman köpük, drenaj yeniden başlar ve şişeler içine dökün, her 2-4 kuru üzüm de koyarak. Бутылки закупорить. Şişeler yapışmasına neden. Через 2-3 дня квас готов. 2-3 gün hazır Kvas.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты напитков: безалкогольные Bölüm Yemek Tarifleri İçecekler: yumuşak Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Kvas tarifi|arsenievskiy-kvas.kiev.ua|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact