Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





ТАБЛИЦА КАЛОРИЙНОСТИ: СЛАДОСТИ, МОРОЖЕНОЕ, КОНДИТЕРCКИЕ ИЗДЕЛИЯ BESLENME TABLOSU: tatlılar, DONDURMA, KONDITERCKIE ÜRÜNLER


Название продукта Ürün Adı Калорий в 100 г продукта 100 kalori g Название продукта Ürün Adı Калорий в 100 г продукта 100 kalori g
Варенье клубничное Çilek Reçeli 310 310 Варенье яблочное Elma reçel 350 350
Вафли с жиросодержащими начинками Yağ dolguları içeren ile Wafers 540 540 Вафли с фруктовыми начинками Meyve Topingler ile Gofretler 345 345
Выпечка Pişirme 400 400 Зефир Zephyr 330 330
Ирис Iris 388 388 Карамель Karamel 295 295
Конфеты фруктовые Candy Meyve 400 400 Конфеты, глазированные шоколадом Şeker, çikolata kaplı 398 398
Мармелад Marmelat 295 295 Мёд Bal 320 320
Мороженое молочное Dondurma süt 140 140 Мороженое пломбир Cream cream 230 230
Мороженое сливочное Cream tereyağı 185 185 Мороженое эскимо сливочное Eskimo buz kaymak, krema 275 275
Пастила Candy 305 305 Пирожки печеные Pies pişmiş 220 220
Пирожное песочное Kurabiye pasta 445 445 Пирожное слоеное с кремом Puf böreği krem 540 540
Пирожное слоеное с яблоком Elma ile puf böreği 454 454 Пирожные Pastane 430 430
Повидло Meyve ezmesi 280 280 Пряники Gingerbread 335 335
Сахар Şeker 400 400 Торт бисквитный с фруктовой начинкой Meyve dolgulu Sünger kek 390 390
Торт миндальный Badem Cake 530 530 Торт шоколадный Çikolatalı kek 490 490
Халва Helva 500 500 Шоколад молочный Sütlü çikolata 550 550
Шоколад темный Bitter Çikolata 545 545


Таблица калорийности: все группы продуктов Tablo kalori: Tüm ürün grupları

| Зерновые, мучные | Овощи, зелень, грибы | Фрукты, ягоды | Мясо, мясопродукты, яйца | Рыба, морепродукты | Молоко, молочные продукты | Жировые продукты | Сладости, мороженое, кондитерcкие изделия | Напитки | | Hububat, un | Sebzeler, otlar, mantarlar | meyve ve çilek | Et, et, yumurta | Balık ve deniz ürünleri | Süt, süt ürünleri | yağlı ürünler | Çikolata, dondurma, konditerckie Ürünler | İçecekler |


Смотрите также: диеты , статьи о похудении , форум о похудении Ayrıca bakınız: diyet, diyet hakkında makaleler, kilo kaybı forumunda



 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Borek reseptleri bezekleri|дондурма рецепт|halva resepti|plombir dondurma resepti|zefir resepti|konditerckie recepti|borek reseptleri|рецепт дандурмы|konditerskie resepti|рецепт дондурмы|tatlilar kalori|borak resepti|дондурма каймак фильм|puf börek рецепт|калорийность дондурма|recept dondurma|borek resepti|pastane resepti|plombir reseptleri|dondurma kaymak|börek рецепт|tatlilar|pryaniki resepti|vafli resepti|plombir marojna recept|dondurma recepti|konditerskierezepti|pirojnie resepti|halva resepti video|tatlilar resepti|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact