Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | |
|
Свежие грибы для жарения Свіжі гриби для смаженняНа 0,5-литровую банку грибов – 25 г соли, 1 ч. ложку столового уксуса. На 0,5-літрову банку грибів - 25 г солі, 1 ч. ложку столового оцту.На 0,5-литровую банку грибов – 25 г соли, 1 ч. ложку столового уксуса. На 0,5-літрову банку грибів - 25 г солі, 1 ч. ложку столового оцту. Очищенные и промытые трубчатые грибы нарезать кусочками, пересыпать солью, тщательно перемешать, уложить в стеклянные банки, добавить уксус, закрыть крышками и стерилизовать в кипящей подсоленной воде в течении 30 мин. Очищені та промиті трубчасті гриби нарізати шматочками, пересипати сіллю, ретельно перемішати, укласти в скляні банки, додати оцет, закрити кришками і стерилізувати в киплячій підсоленій воді протягом 30 хв. Эти консервы использовать для жарения. Ці консерви використовувати для смаження. Перед приготовлением их необходимо сполоснуть в чистой воде, чтобы смыть уксус и избыток соли. Перед приготуванням їх необхідно сполоснути в чистій воді, щоб змити оцет і надлишок солі. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Заготовка білих грибів|заготовка грибів мариновані|рецепти мариновані гриби|мариновані гриби|консервування грибів|маринування грибів|гриби жарение|заготовка грибів|маринування білих грибів|рецепти консервування грибів|рецепти з свіжих грибів|рецепти маринування грибів|страви з білих грибів|мариновані білі гриби|як правильно консервувати білі гриби|заготовка грибів консервування|консервування гриби|печериці мариновані|соління грибів|консервування білих грибів|гриби мариновані рецепти|бiлий гриб консервування|Женский журнал. Статьи, ре Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |