|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти заготовок: гриби Свежие грибы для жарения Свіжі гриби для смаження На 0,5-литровую банку грибов – 25 г соли, 1 ч. ложку столового уксуса. На 0,5-літрову банку грибів - 25 г солі, 1 ч. ложку столового оцту.
На 0,5-литровую банку грибов – 25 г соли, 1 ч. ложку столового уксуса. На 0,5-літрову банку грибів - 25 г солі, 1 ч. ложку столового оцту.
Очищенные и промытые трубчатые грибы нарезать кусочками, пересыпать солью, тщательно перемешать, уложить в стеклянные банки, добавить уксус, закрыть крышками и стерилизовать в кипящей подсоленной воде в течении 30 мин. Очищені та промиті трубчасті гриби нарізати шматочками, пересипати сіллю, ретельно перемішати, укласти в скляні банки, додати оцет, закрити кришками і стерилізувати в киплячій підсоленій воді протягом 30 хв.
Эти консервы использовать для жарения. Ці консерви використовувати для смаження. Перед приготовлением их необходимо сполоснуть в чистой воде, чтобы смыть уксус и избыток соли. Перед приготуванням їх необхідно сполоснути в чистій воді, щоб змити оцет і надлишок солі.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|