![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() Грибы жаренные Гриби смаженіНа 1000 г грибов — 350 г сливочного масла (или свиного сала, растительного жира, растительного масла), 20 г соли. На 1000 г грибів - 350 г вершкового масла (або свинячого сала, рослинного жиру, рослинного масла), 20 г солі.1 кг грибов 1 кг грибів 350 г сливочного масла (или свиного сала, растительного жира, растительного масла) 350 г вершкового масла (або свинячого сала, рослинного жиру, рослинного масла) 20 г соли 20 г солі Подготовленные свежие грибы нарезать брусочками. Підготовлені свіжі гриби нарізати брусочками. В посуде для варки разогреть масло, положить в него грибы, соль, накрыть крышкой и варить при слабом кипении 45-50 мин. У посуді для варіння розігріти олію, покласти в нього гриби, сіль, накрити кришкою і варити при слабкому кипінні 45-50 хв. Потом грибы жарить в той же посуде без крышки до тех пор, пока не испарится вся влага (грибной сок) и масло станет прозрачным. Потім гриби смажити в начинні без кришки до тих пір, поки не випарується вся волога (грибний сік) і масло стане прозорим. Горячие грибы переложить в разогретые банки, сверху залить растопленным маслом с таким расчетом, чтобы оно покрывало грибы слоем не менее 1 см. Банки закрыть и стерилизовать, в кипящей подсоленной воде: 0,5-литровые – 25-30 мин, литровые – 35-40 мин. Гарячі гриби перекласти в розігріті банки, зверху залити розтопленим маслом з таким розрахунком, щоб воно покривало гриби шаром не менше 1 см. Банки закрити та стерилізувати, в киплячій підсоленій воді: 0,5-літрові - 25-30 хв, літрові - 35 -- 40 хв. Хранить банки обязательно в темном месте. Зберігати банки обов'язково в темному місці. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Заготовка грибів|гриби смажені консервовані|рецепти консервації грибів|гриби жарені консервовані|рецепти маринування грибів|рецепти консервування грибів|рецепти з грибів|рецепт консервування грибів|мариновані гриби рецепти|маринування грибів|рецепт консервування білих грибів|консервація гриби|заготовка сироїжок|гриби мариновані|рецепти,мариновані гриби|консервування грибів|домашні заготовки з грибів|рецепт консервування грибів без оцту|рецепт маринованих грибів|рецепти маринованих грибів|гриби жарені Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |