Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | |
|
Салат "Невеста" Салат "Наречена"300 г говяжьей печени, 200 г сыра, 200 г грецких орехов, 1 морковь(вареная), по маленькой баночке консервированных ананасов и шампиньонов. 300 г яловичої печінки, 200 г сиру, 200 г волоських горіхів, 1 морква (варена), по маленькій баночці консервованих ананасів і печериць.300 г говяжьей печени 300 г яловичої печінки 200 г сыра 200 г сиру 200 г грецких орехов 200 г волоських горіхів 1 морковь(вареная) 1 морква (варена) по маленькой баночке консервированных ананасов и шампиньонов по маленькій баночці консервованих ананасів і печериць 1 зубчик чеснока 1 зубчик часнику майонез майонез Печень отварить, порезать соломкой. Печінка відварити, порізати соломкою. Так же порезать вареную морковь и сыр. Так само порізати варену моркву і сир. Добавить шампиньоны (крупные порезать), ананасы и грецкие орехи. Додати шампіньйони (великі порізати), ананаси та волоські горіхи. Все смешать с измельченным чесноком и майонезом. Все змішати з подрібненим часником і майонезом. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Салат з печінки рецепт|салат наречена|рецепти з печінки|рецепти салатів з печінки|салати з печінки|салати рецепти з печінки|рецепти із печінки|печінковий салат|салати із моркви|салат з печінки|салат з печінки і моркви|печинка салати|салат з печинки|рецепти печінковий салат|печинка салат|салат із печінки|салат з печінки гавяжой|салат з печінки та моркви|блюдозпечинки|з вареної печінки|вареная говяжья печень|легкие салаты з печинки|добри салати з печинки|блюдо з печинки|низкокалорийни рецепти з печинки|отбивни|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |