![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() Кулич пасхальный-2 Паска пасхальний-2На 15 порций : З кг муки, 0,8 кг сливочного масла,1 кг сахара, 20 желтков от яиц, 1,5 л молока, 120 г дрожжей, 200 г изюма. На 15 порцій: З кг борошна, 0,8 кг вершкового масла, 1 кг цукру, 20 жовтків від яєць, 1,5 л молока, 120 г дріжджів, 200 г родзинок.З кг муки З кг борошна 0,8 кг сливочного масла 0,8 кг вершкового масла 1 кг сахара 1 кг цукру 20 желтков от яиц 20 жовтків від яєць 1,5 л молока 1,5 л молока 120 г дрожжей 120 г дріжджів 200 г изюма 200 г родзинок ванилин или цедра лимона ванілін або цедра лимона 50 г коньяка 50 г коньяку 2 ст. 2 ст. ложки манки ложки манки Развести дрожжи в 1 стакане теплой воды, добавить 1-2 ложки муки, поставить в теплое место на 20 мин. Розвести дріжджі в 1 склянці теплої води, додати 1-2 ложки борошна, поставити в тепле місце на 20 хв. в миске. в мисці. В большую миску просеять муку, взбить желтки с сахаром, добавить туда 50 г коньяка с ванилином, молоко, подошедшие дрожжи. У велику миску просіяти борошно, збити жовтки з цукром, додати туди 50 г коньяку з ваніліном, молоко, підійшли, дріжджі. Жидкую массу влить в муку и месить минут 15. Рідку масу влити в борошно і місити хвилин 15. Понемногу вливать растопленное масло, вымытый и просушенный изюм, цедру. Потроху вливати розтоплене масло, вимитий і просушений ізюм, цедру. Месить не менее 40 мин. Місити не менше 40 хв. (готовность определяется так: если тесто "пищит" и изюм выскакивает из теста, то готово). (готовність визначається так: якщо тісто "пищить" і родзинки вискакує з тіста, то готове). Все накрыть полотенцем, поставить в теплое место и ждать, пока подойдет. Все накрити рушником, поставити в тепле місце і чекати, поки підійде. Когда тесто подойдет, выкладывать в форму, предварительно смазанную подсолнечным маслом и обсыпанную манкой. Коли тісто підійде, викладати у форму, попередньо змащену олією і обсипану манкою. Выпекать. Випікати. Остужать на боку. Остуджувати на боці. Когда все выпечено и остыло, приготовить глазурь : 1 белок взбить с 1 стаканом сахара, намазать верхушки куличей, обсыпать цветной крупой. Коли всі випечено і охололо, приготувати глазур: 1 білок збити з 1 склянкою цукру, намазати верхівки пасок, обсипати кольоровий крупою. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Рецепти пасхальних куличей|куліч пасхальний|куліч рецепти|як приготувати глазур|рецепти пасхальний куліч|як приготувати глазурь на паски|кулич пасхальний|как приготовить пасхальний кулич|сколько нужно ванилина на пасхальній кулич??|пасхальний куліч|пасхальні яйца|prigotovlenie пасхальних яець|пасхальний куліч рецепти фото|пасхальний кулич рецепти|пасхальний кулич|пасхальний рушник|пасхальний кулич.|рецепти пасхальних яець|куліч пасхальний рецепт|пасхальні рецепти|куліч пасхальний з підручного матеріалу|коли треба пикти пасхальний куліч Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |