Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | |
|
Лечо с баклажанами и перцем Лечо з баклажанами і перцем3 кг помидоров прокрутить через мясорубку, 1 кг моркови натереть на терке, 1,5 кг перца порезать соломкой, 0,5 кг лука мелко порезать. 3 кг помідорів прокрутити через м'ясорубку, 1 кг моркви натерти на тертці, 1,5 кг перцю порізати соломкою, 0,5 кг цибулі дрібно порізати.3 кг помидоров прокрутить через мясорубку, 1 кг моркови натереть на терке, 1,5 кг перца порезать соломкой, 0,5 кг лука мелко порезать, 1 кг баклажанов порезать кубиками. 3 кг помідорів прокрутити через м'ясорубку, 1 кг моркви натерти на тертці, 1,5 кг перцю порізати соломкою, 0,5 кг цибулі дрібно порізати, 1 кг баклажанів порізати кубиками. Помидоры и морковь тушить 20 минут, затем добавить перец и лук. Помідори та моркву тушкувати 20 хвилин, потім додати перець і цибулю. Закипят - добавить баклажаны, 1 стакан сахара, 2 ст. Закипить - додати баклажани, 1 склянка цукру, 2 ст. л. л. соли и тушить 15 минут. солі і тушкувати 15 хвилин. Минут за 5 до конца тушения добавить 1 ст. Хвилин за 5 до кінця гасіння додати 1 ст. ложку уксуса (70%), хорошо перемешать. ложку оцту (70%), добре перемішати. Горячим разложить в банки и стерилизовать: 0,5 л - 10 мин., 1 л - 20 мин. Гарячим розкласти в банки і стерилізувати: 0,5 л - 10 хв., 1 л - 20 хв. Выходит - 5 литров. Виходить - 5 літрів. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Консервування лечо з перцю болгарського|рецепти з домашніх овочів|домашнє консервування|рецепти домашнього консервування кабачків|лечо із баклажанів|консервування лечо|домашнє консервування перець|рецепти консервування перцю баклажанов|як готувати лечо|консервування баклажанів рецепт|консервування рецепти|рецепти консервування перцю|рецепти консервування овочів|консервування овочів|лечо с баклажанами|рецепти домашнього консервування|домашні заготовки|консервування баклажанів|баклажани рецепти|лечо з баклажанів|рецепти консервування баклажанів|htwtgnb rjycthdedfyyz ,frkf;fybd Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |