|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти заготовок: овочеві Лечо с баклажанами и перцем Лечо з баклажанами і перцем 3 кг помидоров прокрутить через мясорубку, 1 кг моркови натереть на терке, 1,5 кг перца порезать соломкой, 0,5 кг лука мелко порезать. 3 кг помідорів прокрутити через м'ясорубку, 1 кг моркви натерти на тертці, 1,5 кг перцю порізати соломкою, 0,5 кг цибулі дрібно порізати.
3 кг помидоров прокрутить через мясорубку, 1 кг моркови натереть на терке, 1,5 кг перца порезать соломкой, 0,5 кг лука мелко порезать, 1 кг баклажанов порезать кубиками. 3 кг помідорів прокрутити через м'ясорубку, 1 кг моркви натерти на тертці, 1,5 кг перцю порізати соломкою, 0,5 кг цибулі дрібно порізати, 1 кг баклажанів порізати кубиками. Помидоры и морковь тушить 20 минут, затем добавить перец и лук. Помідори та моркву тушкувати 20 хвилин, потім додати перець і цибулю. Закипят - добавить баклажаны, 1 стакан сахара, 2 ст. Закипить - додати баклажани, 1 склянка цукру, 2 ст. л. л. соли и тушить 15 минут. солі і тушкувати 15 хвилин. Минут за 5 до конца тушения добавить 1 ст. Хвилин за 5 до кінця гасіння додати 1 ст. ложку уксуса (70%), хорошо перемешать. ложку оцту (70%), добре перемішати. Горячим разложить в банки и стерилизовать: 0,5 л - 10 мин., 1 л - 20 мин. Гарячим розкласти в банки і стерилізувати: 0,5 л - 10 хв., 1 л - 20 хв. Выходит - 5 литров. Виходить - 5 літрів.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|