|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти других страв: овочеві, грибні, фруктові Запеченные баклажаны Запечені баклажани Разрезаем баклажаны на две части, солим и оставляем на 30 минут, чтобы соль впиталась. Розрізаємо баклажани на дві частини, солимо і залишаємо на 30 хвилин, щоб сіль вбере. Затем кладем баклажаны на сито или в решето. Потім кладемо баклажани на сито або в решето.
Разрезаем баклажаны вдоль на две части, солим и оставляем на 30 минут, чтобы соль впиталась. Розрізаємо баклажани уздовж на дві частини, солимо і залишаємо на 30 хвилин, щоб сіль вбере. Затем кладем баклажаны на сито или в решето, и обдаем холодной водой. Потім кладемо баклажани на сито або в решето, і обдаємо холодною водою. Даем воде стечь. Даємо воді стекти. Баклажаны обжариваем 5 минут на маленьком огне и даем маслу стечь. Баклажани обсмажуємо 5 хвилин на маленькому вогні і даємо маслу стекти. Затем баклажаны перекладываем в форму, посыпаем разрезанную часть тертым сыром и розмарином. Потім баклажани перекладаємо у форму, посипаємо розрізану частина тертим сиром і розмарином. Берем красный лук режем его на две части и окропляем все оливковым маслом и заворачиваем в фольгу. Беремо червоний цибулю ріжемо його на дві частини і окроплює все оливковою олією і загортаємо у фольгу. Кладем в форму и запекаем 30-35 мин при температуре 190 градусов. Кладемо в форму і запікаємо 30-35 хв при температурі 190 градусів. Подаем с листьями петрушки или укропа. Подаємо з листям петрушки або кропу.
Рецепт от читательницы Софии Каждан Рецепт від читачки Софії Каждан
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|