![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() Закуска «Под водочку» Закуска «Під горілочку»Крупная головка чеснока, красный лук, морковь, сладкий зеленый перец. Велика головка часнику, червоний цибуля, морква, солодкий зелений перець.Овощи : крупная головка чеснока, красный лук, морковь, сладкий зеленый перец. Овочі: велика головка часнику, червоний цибуля, морква, солодкий зелений перець. Специи : уксус, гвоздика, кориандр (или шафран), соль, сахар, лаврушка. Спеції: оцет, гвоздика, коріандр (або шафран), сіль, цукор, лаврове листя. Красный лук очистить от шелухи и разрезать на 3 части. Червоний цибулю очистити від лушпиння і розрізати на 3 частини. Очищенную морковь порезать вдоль на 8 частей. Очищену моркву порізати уздовж на 8 частин. Зеленый перец резать вдоль. Зелений перець різати вздовж. Подготовить чеснок – целые очищенные дольки. Підготувати часник - цілі очищені часточки. Приготовить маринад : на 1,5 л холодной воды влить 0,5 л столового уксуса (6%-ного), добавить 20 штук черных перчинок, 6-7 гвоздик, по 2,5 ст. Приготувати маринад: на 1,5 л холодної води влити 0,5 л столового оцту (6%-ного), додати 20 штук чорних перчинок, 6-7 гвоздик, по 2,5 ст. ложки соли и сахарного песка, лаврушку. ложки солі і цукрового піску, лаврушки. Нагреть без крышки, чтобы специи распарились. Нагріти без кришки, щоб спеції розпарився. При появлении пузырьков чуть прикроем крышкой, добавив кориандр (шафран). При появі пухирців трохи прикриємо кришкою, додавши коріандр (шафран). Дать маринаду постоять и остыть. Дати постояти маринаду і охолонути. В простерилизованную трехлитровую банку засыпать вперемешку лук, морковь, перец и чеснок целыми дольками – по количеству столько, сколько уберется в банку. У простерилізованих трилітрову банку засипати впереміж цибуля, морква, перець і часник цілими часточками - за кількістю стільки, скільки забереться в банку. Залить маринадом и закатать. Залити маринадом і закатати. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Заготівля перцю|panni.kiev.ua|консервування овочевих салатів|консервування баклажанів|консервування салатів з буряка|консервуємо баклажани|маринади для болгарського перцю|рецепти консервування перцю|рецепти консервування баклажанів|заготовки з болгарського перцю|рецепти консервування|консервуваня цилих червоних бурячкив|закуска “під горілочку”|концервація сіненьких целимі|домашні заготівлі|рецепт консервованих синих с часноком|заготовка з баклажанів|рецепт гострих баклажанів під гнітом|консервація салатів з баклажанів|закуска під горілочку|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |