|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти других страв: рибні Рыбные каштаны Рибні каштани 200 г рыбного филе, 50 г белого хлеба (черствого), отварные яичные желтки, сырое яйцо, белая хлебная панировка. 200 г рибного філе, 50 г білого хліба (черствого), відварні яєчні жовтки, сире яйце, біла хлібна паніровка.
Филе рыбы (200 г) без кожи нарезать на кусочки и вместе с замоченным в воде белым черствым хлебом (50 г) пропустить через мясорубку. Філе риби (200 г) без шкіри нарізати на шматочки і разом з замоченою у воді білим сухим хлібом (50 г) пропустити через м'ясорубку. Перемешать, слегка взбить. Перемішати, злегка збити. Массу разделать на небольшие лепешки и на середину каждой положить 1/4 отварного яичного желтка. Масу обробити на невеликі коржі і на середину кожної покласти 1 / 4 відвареного яєчного жовтка. Придать лепешкам форму шариков, смочить их в яйце, запанировать в нарезанной соломкой белой хлебной панировке (из корочки батона). Додати коржик форму кульок, змочити їх у яйці, запанировать в нарізаною соломкою білої хлібної паніровці (з батона корочки). Жарить во фритюре до золотистого цвета, довести до готовности в духовке. Смажити у фритюрі до золотистого кольору, довести до готовності в духовці. Гарнир - картофельное пюре. Гарнір - картопляне пюре.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|