![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() Ветчина в пивном кляре Шинка в пивному клярі1 стакан нарезанной кубиками ветчины, рубленая зелень петрушки, жир для жаренья. 1 стакан нарізаної кубиками шинки, рубана зелень петрушки, жир для смаження.1 стакан нарезанной кубиками ветчины 1 стакан нарізаної кубиками шинки рубленая зелень петрушки ТХВМЕОБС зелень петрушки жир для жаренья жир для смаження Для кляра : Для клярі: 0,5 стакана муки 0,5 склянки борошна 1 яйцо 1 яйце 0,5 стакана пива 0,5 склянки пива 1 ст. 1 ст. ложка сливочного масла ложка вершкового масла соль сіль Приготовить кляр из муки, желтка, пива и размягченного масла. Приготувати кляр з борошна, жовтки, пива і розм'якшеного олії. Отдельно взбить белок и ввести в кляр. Окремо збити білок і ввести в кляр. Хорошо вымешайть, подсолить по вкусу. Добре вимешайть, підсолити за смаком. Ветчину нарезать кубиками 0,5 см, смешать с измельченной зеленью петрушки и высыпать в тесто. Шинку нарізати кубиками 0,5 см, змішати з подрібненою зеленню петрушки і висипати в тісто. Размешать так, чтобы тесто обволокло кусочки ветчины, и чайной ложкой опускать их в кипящий жир. Розмішати так, щоб тісто обволокло шматочки шинки, і чайною ложкою опускати їх в киплячий жир. Вынимать по мере готовности и выкладывать на бумагу, чтобы стек жир. Виймати в міру готовності та викладати на папір, щоб стік жир. Подавать в горячем виде. Подавати в гарячому вигляді. В кляре таким же образом можно обжарить отварную телятину, рыбу или твердый сыр (типа швейцарского или пармезана). У клярі таким же чином можна обсмажити відварну телятину, рибу або твердий сир (типу швейцарського або пармезану). Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Рецепт печінкового паштету|приготування печінкового паштету|шинка рецепт|паштет печінковий свинний|рецепт свинного печінкового паштету|шинок рекламный|рецепт приготування печінкового паштету|виготовлення паштету свинного|приготування паштету|виготовлення паштету|печінковий свинна паштет|печінковий паштет рецепт|найкращий рецепт печінкового паштету|бабучсин рецепт печінкового паштету|дивитись приготування печінкового паштету|приготування паштетной|паштет свинний|виготовлення паштетів|дешеві салати|паштетт свинний рецепт|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |