![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() Торт-плетенка Торт-плетенка350 г сладкого заварного теста , 1/4 л молока, ванилин, 2 яичных желтка, 60 г сахарного песка, 15 г пшеничной муки, 15 г кукурузной муки тонкого помола, 30 г сливочного масла 350 г солодкого заварного тіста, 1 / 4 л молока, ванілін, 2 яєчних жовтки, 60 г цукру, 15 г пшеничного борошна, 15 г кукурудзяного борошна тонкого помелу, 30 г вершкового масла350 г сладкого заварного теста 350 г солодкого заварного тесту Для крема : Для крему: 1/4 л молока 1 / 4 л молока ванилин ванілін 2 яичных желтка 2 яєчних жовтки 60 г сахарного песка 60 г цукрового піску 15 г пшеничной муки 15 г пшеничного борошна 15 г кукурузной муки тонкого помола 15 г кукурудзяного борошна тонкого помелу 30 г сливочного масла 30 г вершкового масла Для песочного теста : Для пісочного тіста: 250 г муки 250 г борошна 125 г сливочного масла 125 г вершкового масла 6 г соли 6 г солі 6 г сахарного песка 6 г цукрового піску 1/2 яйца 1 / 2 яйця 1 яйцо для смазывания теста 1 яйце для змащування тіста 100 г воды 100 г води Крем : вскипятить молоко с ванилином и сахаром. Крем: закип'ятити молоко з ваніліном і цукром. В миске веничком смешать пшеничную и кукурузную муку с желтками. У мисці змішати віником пшеничне та кукурудзяне борошно з жовтками. Постепенно влить кипяченое молоко, перелить смесь в кастрюлю, поставить на огонь и довести до кипения, не переставая помешивать. Поступово влити кип'ячене молоко, перелити суміш у каструлю, поставити на вогонь і довести до кипіння, не перестаючи помішувати. Положить сверху несколько кусочков сливочного масла, остудить. Покласти зверху кілька шматочків вершкового масла, остудити. Песочное тесто : замесить тесто из муки, сливочного масла, соли и сахара, половинки взбитого яйца и небольшого количества воды. Пісочне тісто: замісити тісто з борошна, вершкового масла, солі та цукру, половинки збитого яйця і невеликої кількості води. Сделать шар, затем раскатать его скалкой и выложить в форму. Зробити кулю, потім розкачати його качалкою і викласти у форму. Обрезки коржа сохранить. Обрізки коржа зберегти. Смешать в миске равное количество крема и заварного теста. Змішати в мисці рівну кількість крему і заварного тесту. Выложитть полученную смесь в форму поверх слоя песочного теста так, чтобы в центре получился небольшой «бугорок» высотой 3-4 мм. Виложітть отриману суміш у форму поверх шару пісочного тіста так, щоб у центрі вийшов невеликий «горбок» висотою 3-4 мм. Из оставшегося песочного теста вырезать 8 полосок шириной 3 мм. А з останків пісочного тіста вирізати 8 смужок шириною 3 мм. Уложить их на торт «плетенкой», смазать взбитым яйцом. Укласти їх на торт «плетінкою», змастити збитим яйцем. Поставить в духовку, нагретую до 180°С на 25-30 минут. Поставити в духовку, нагріту до 180 ° С на 25-30 хвилин. Подавать к столу теплым. Подавати до столу теплим. По желанию можно посыпать пудрой или смазать малиновым джемом. За бажанням можна посипати пудрою або змастити малиновим джемом. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Рецепт тіста на періг|торт з пісочного тіста|пісочні пероги|пісочні торти|писочное тесто|тиста торти|торт писочный|пирог из писочного теста|тисто з кремом|тесто писочное рецепты|торт пісочний|рецепти з писочного тиста|рецепт пісочного торта|пісочний періг|крема на тиста|тісто для тортів|пісочний торт|писочный торт|рецепти тортів з пісочного тіста|рецепт пісочного тіста для торта|крем для тиста|дріжджеве тісто|висновок писочного тіста з наповнювачами|домашние тиста|крем для пісочних тортів|борошняний періг бонаца|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское з Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |