![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Заварные матрешки Заварні матрьошкиНа 12 пирожных : 700 г сладкого заварного теста , 3/4 л молока, 5 яичных желтков, 200 г сахарного песка, 1 пакетик ванильного сахара, 75 г кукурузной муки тонкого помола. На 12 тістечок: 700 г солодкого заварного тесту, 3 / 4 л молока, 5 яєчних жовтків, 200 г цукру, 1 пакетик ванільного цукру, 75 г кукурудзяного борошна тонкого помелу.На 12 пирожных : 700 г сладкого заварного теста На 12 тістечок: 700 г солодкого заварного тесту Для крема : Для крему: 3/4 л молока 3 / 4 л молока 5 яичных желтков 5 яєчних жовтків 200 г сахарного песка 200 г цукрового піску 1 пакетик ванильного сахара 1 пакетик ванільного цукру 75 г кукурузной муки тонкого помола 75 г кукурудзяного борошна тонкого помелу кофейная эссенция кавова есенція 1 ч. л. 1 ч. л. порошка какао порошку какао Для глазури : 250 г готовой помадки Для глазурі: 250 г готової помадки Для украшения : 125 г сливочного масла Для прикраси: 125 г вершкового масла 3 ст. 3 ст. ложки сахарной пудры ложки цукрової пудри кондитерский мешок (гладкий наконечник диаметром 10-12 мм, гладкий наконечник диаметром 3 мм) кондитерський мішок (гладкий наконечник діаметром 10-12 мм, гладкий наконечник діаметром 3 мм) Из кондитерского мешка с широким наконечником выдавить на смазанный маслом противень 12 шариков теста размером с яйцо и 12 - размером с грецкий орех. Із кондитерського мішка з широким наконечником витиснути на змащений маслом деко 12 кульок тесту розміром з яйце і 12 - розміром з волоський горіх. Поставить в нагретую до 180°С духовку: мелкие - на 20 минут, крупные - на 40 минут. Поставити в нагріту до 180 ° С духовку: дрібні - на 20 хвилин, великі - на 40 хвилин. Дверца духовки должна быть приоткрыта. Дверца духовки повинна бути прочинені. Крем : взбить веничком желтки с половиной сахарного песка, ванильным сахаром и кукурузной мукой. Крем: збити віником жовтки з половиною цукрового піску, ванільним цукром і кукурудзяної борошном. Постепенно влить молоко, вскипяченное с остальным сахарным песком. Поступово влити молоко, закип'ячена з рештою цукровим піском. Поставить на маленький огонь, довести до кипения, постоянно помешивая. Поставити на маленький вогонь, довести до кипіння, постійно помішуючи. Снять с огня, разделить на две равные части, в одну добавить несколько капель кофейной эссенции, в другую - порошок какао. Зняти з вогню, розділити на дві рівні частини, в одну додати кілька крапель кавової есенції, в іншу - порошок какао. Проделать небольшие отверстия в верхней части крупных пирожных и в нижней части мелких. Виконати невеликі отвори у верхній частині великих тістечок і в нижній частині дрібних. Наполнить пирожные кремом, используя узкий наконечник. Наповнити тістечка кремом, використовуючи вузький наконечник. Глазурь : подогреть помадку на водяной бане, добавив чуть-чуть воды. Глазур: підігріти помадку на водяній бані, додавши трохи води. Половину помадки подкрасить кофе, половину - шоколадом. Половину помадки підфарбувати кави, половину - шоколадом. Глазировать крупные пирожные, окуная верх в помадку. Глазуровані великі тістечка, занурюючи верх в помадку. Проделать то же с мелкими порожными и поместите их на крупные. Виконати те ж з дрібними Порожні і помістіть їх на великі. Украшение : сливочное масло растереть с сахарной пудрой, украсьте пирожные. Прикраса: вершкове масло розтерти з цукровою пудрою, прикрасьте тістечка. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Тістечка заварні|заварні тістечка|заварні пірожена рецепт|рецепт заварних|рецепт тистечка|рецепти заварних тістечок|заварні пірожена|крем для заварних тістечок|курсы веб дизайна новикова|рецепты тистечок|тістечка заварні рецепти|рецепт тістечок|рецепти тистечок|тістечка з кукурудзяної муки|рецепти тістечок|крем для заварних рецепт|заварне тістечко рецепт|креми для заварного тістечка|заварні тістечка рецепт|крем для заварного тістечка|заварні|рецепт заварних тістечок|рецепти пірожена|рецепти заварних|тістечка рецепти|украшение солодкого|htwtgnb Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |