|
 |
Кулинарный эксклюзив: РЕЦЕПТЫ ДЕСЕРТОВ: ТОРТЫ Кулінарний ексклюзив: Рецепт Десерт: ТОРТИ
350 г сладкого заварного теста , 1/4 л молока, ванилин, 2 яичных желтка, 60 г сахарного песка, 15 г пшеничной муки, 15 г кукурузной муки тонкого помола, 30 г сливочного масла Читать далее >> 350 г солодкого заварного тіста, 1 / 4 л молока, ванілін, 2 яєчних жовтки, 60 г цукру, 15 г пшеничного борошна, 15 г кукурудзяного борошна тонкого помелу, 30 г вершкового масла Читати далі>> Оставить отзыв ( Комментариев : 0 ) Раздел: Рецепты десертов: торты Залишити відгук (Коментарів: 0) Розділ: Рецепти десертів: торти |
Тесто : 3 яйца, 1 стакан сахарного песка, 1 стакан "Малютки", 1 стакан муки, 1/2 ч. ложки соды, 3 ст. Тісто: 3 яйця, 1 склянка цукрового піску, 1 склянка "Малятко", 1 склянка борошна, 1 / 2 ч. ложки соди, 3 ст. ложки кипящей воды. Читать далее >> ложки киплячої води. Читати далі>> Оставить отзыв ( Комментариев : 1 ) Раздел: Рецепты десертов: торты Залишити відгук (Коментарів: 1) Розділ: Рецепти десертів: торти |
Для теста : 2 стакана муки, 150 г сахара, 100 г толченых орехов, 2 яйца, 0,5 ч. ложки соды, гашенной лимонным соком. Читать далее >> Для тіста: 2 стакана муки, 150 г цукру, 100 г товчених горіхів, 2 яйця, 0,5 ч. ложки соди, гашеного лимонним соком. Читати далі>> Оставить отзыв ( Комментариев : 0 ) Раздел: Рецепты десертов: торты Залишити відгук (Коментарів: 0) Розділ: Рецепти десертів: торти |
20 сухих сладких крекеров, 4 ч. ложки сливочного масла, 1 ч. ложка растительного масла, 1/3 стакана какао-порошка, 1/3 стакана теплой воды, 1 пакетик желатина. Читать далее >> 20 сухих солодких крекерів, 4 ч. ложки вершкового масла, 1 ч. ложка рослинної олії, 1 / 3 склянки какао-порошку, 1 / 3 склянки теплої води, 1 пакетик желатину. Читати далі>> Оставить отзыв ( Комментариев : 0 ) Раздел: Рецепты десертов: торты Залишити відгук (Коментарів: 0) Розділ: Рецепти десертів: торти |
Другие разделы кулинарной книги Інші розділи кулінарної книги | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
|