Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | |
|
Мясной бульон быстрого приготовления М'ясний бульйон швидкого приготування500 г мяса, 1 морковь, 1 корень петрушки, 1 корень сельдерея, 1 головка лука, 1,5-2 л воды 500 г м'яса, 1 морква, 1 корінь петрушки, 1 корінь селери, 1 головка цибулі, 1,5-2 л води500 г мяса 500 г м'яса 1 морковь 1 морква 1 корень петрушки 1 корінь петрушки 1 корень сельдерея 1 корінь селери 1 головка лука 1 головка цибулі 1,5-2 л воды 1,5-2 л води Мясо промыть, мякоть отделить от костей, пропустить через мясорубку, кости разрубить. М'ясо промити, м'якоть відокремити від кісток, пропустити через м'ясорубку, кістки розрубати. Все положить в кастрюлю, залить холодной водой и в таком виде оставить на 20-30 минут, затем, не меняя воды, поставить варить. Все покласти в каструлю, залити холодною водою і в такому вигляді залишити на 20-30 хвилин, потім, не змінюючи води, поставити варити. Добавить в начале варки очищенные и нарезанные коренья, часть которых предварительно поджарить без масла на сковороде. Додати до початку варіння очищені і нарізані коріння, частина яких попередньо підсмажити без масла на сковороді. Через 20 минут после начала варки положить соль. Через 20 хвилин після початку варива покласти сіль. Бульон варить при слабом кипении 30-40 минут, потом процедить и использовать как обычный мясной бульон. Бульйон варити при слабкому кипінні 30-40 хвилин, потім процідити і використовувати як звичайний м'ясний бульйон. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Як правильно варити мясний бульон|мясний бульйон|булбйон с селдереем и корнем петрушки|як зварити бульйон|приготовление бульйона|мясний бульон|бульйон|як варити бульйон|мясний бульон - вікіпедія|рецепти приготування мяса|корінь селери|як варити мясо|курячий бульон|як варити мясний бульйон|як варити бульон|«мясний бульйон швидкого приготування»|бульон приготування|корiнь сeлeри дieтa|бульон вікіпедія|kak variti pravilino miasnoi bulion|kak pravilino variti soleancu|варити бульон|бульйон мяса|бульон яка|бульйон приготовления|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |