|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти перших страв: солянки Солянка рыбная Солянка рибна На 500 г рыбы — 4-5 соленых огурцов, 1—2 головки лука, 2—3 свежих помидора или 2 ст. На 500 г риби - 4-5 солоних огірків, 1-2 голівки лука, 2-3 свіжих помідора або 2 ст. ложки томат-пюре, по 1 ст. ложки томат-пюре, по 1 ст. ложке каперсов и маслин, 2 ст. ложці каперсів і маслин, 2 ст. ложки масла. ложки олії.
На 500 г рыбы — 4-5 соленых огурцов, 1—2 головки лука, 2—3 свежих помидора или 2 ст. На 500 г риби - 4-5 солоних огірків, 1-2 голівки лука, 2-3 свіжих помідора або 2 ст. ложки томат-пюре, по 1 ст. ложки томат-пюре, по 1 ст. ложке каперсов и маслин, 2 ст. ложці каперсів і маслин, 2 ст. ложки масла. ложки олії.
Для приготовления солянки можно брать всякую свежую рыбу, но не мелкую и не очень костлявую. Для приготування солянки можна брати будь-яку свіжу рибу, але не дрібну і не дуже кістляву. Хорошая солянка получается из красной рыбы (осетрины, севрюги, белуги,стерляди). Гарна солянка виходить з червоної риби (осетрини, севрюги, білуги, стерляді). Снятое с рыбы филе нарезать кусочками (по 2—3 куска на порцию), а из костей и голов сварить бульон . Зняте з риби філе нарізати шматочками (по 2-3 шматки на порцію), а з кісток і голів зварити бульйон. Очищенный лук тонко нашинковать и слегка поджарить в суповой кастрюле с маслом, добавить томат-пюре и тушить 5—6 мин, после чего в кастрюлю положить кусочки рыбы, нарезанные ломтиками огурцы и помидоры, каперсы, лавровый лист, немного перца и все это залить подготовленным горячим бульоном, посолить и варить 10—15 минут. Очищений цибулю тонко нашаткувати і злегка підсмажити в суповій каструлі з олією, додати томат-пюре і тушкувати 5-6 хв, після чого в каструлю покласти шматочки риби, нарізані скибочками огірки та помідори, каперси, лавровий лист, трохи перцю і все це залити підготовленим гарячим бульйоном, посолити і варити 10-15 хвилин.
Перед подачей на стол в солянку можно положить вымытые маслины и мелко нарезанную зелень петрушки или укроп. Перед подачею на стіл в солянку можна покласти вимиті маслини і дрібно нарізану зелень петрушки або кріп. Можно также добавить ломтики лимона, очищенные от кожицы. Можна також додати скибочки лимона, очищені від шкірки.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|