Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





معلبات الطماطم (البندورة) Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: помидоры وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات الفراغات : الطماطم (البندورة)

Консервированные помидоры معلبات الطماطم (البندورة)

На три 3-литровые банки потребуется 4-4,5 л воды, 5--6 ст. 3 ثلاث عبوات لتر الحاجة 4-4،5 ليتر من الماء ، 5 -- 6 الحادي والعشرين. ложек крупной соли, 1 граненый стакан сахара, 15 лавровых листиков. ملاعق كبيرة ملح خشن ، 1 كوب سكر الأوجه ، 15 ورقة الغار.

три 3-литровые банки 3 - ثلاث علب ليتر
4-4,5 л воды 4-4،5 ليتر من المياه
5-6 ст. 5.6 الفن. ложек крупной соли ملاعق كبيرة ملح خشن
1 граненый стакан сахара 1 كوب سكر الأوجه
15 лавровых листиков 15 أوراق الغار
30 горошин черного горького перца (не душистого!) 30 البازلاء والفلفل الأسود (لا الرائحة!)
по 20 листиков черной смородины и вишни 20 أوراق الكشمش الاسود والكرز.

Маринад кипятить 7 минут, затем добавить в него 1 головку чеснока, разделанного на зубчики, и 3/4 стакана 9%-ного уксуса или 1 ст. ماء مالح تغلي 7 دقائق ، ثم يضاف إليها 1 القرنفل والثوم ، انقسام في الأسنان ، و 3 / 4 كوب 9 ٪ أو 1 ملعقة من الخل. ложку 70%-ной уксусной эссенции на каждую банку (т. е. 3 стложки на 4-4,5 л воды). ملعقة 70 ٪ جوهر الخل كل بنك (أي من 3 إلى stlozhki 4-4،5 لتر من الماء). Помидоры уложить в банки, залить кипящим маринадом. الطماطم (البندورة) وضعت في الجرار ، صب ماء مالح الغليان. Через 2-3 минуты маринад слить, вновь довести до кипения и опять залить помидоры. بعد 2-3 دقائق ، صب ماء مالح ، وإكمال تغلي مرارا وتكرارا لملء الطماطم (البندورة). Закатать. لفة. Зелень, которая была в маринаде, в банки можно не класть. الاخضر ، الذي كان في ماء مالح ، لا يمكن للبنوك لم تضع.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты заготовок: помидоры القسم صفات الفراغات : الطماطم (البندورة) Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact