Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





独自のジュースのトマト Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: помидоры レシピ-独占Culinary: レシピブランク:トマト

Томаты в собственном соку独自のジュースのトマト

Чтобы получить сок, перезрелые томаты варим в кастрюле, пока не отойдет кожура. までの距離の皮をむく行く鍋に、熟したトマト料理の汁を取得してください。

Чтобы получить сок, перезрелые томаты варим в кастрюле, пока не отойдет кожура.までの距離の皮をむく行く鍋に、熟したトマト料理の汁を取得してください。 Затем, охладив, протираем деревянной ложкой через дуршлаг, тщательно размешиваем, заливаем в банки, куда кладем и вымытые томаты, пастеризуем.その後、冷却し、木製のスプーンでざるをこすり、徹底的に、銀行にご記入波紋が我々の場所と洗浄、トマト、フラッシュ殺菌。 При пастеризации кастрюлю можно накрыть крышкой, на которую хорошо положить плотную тряпку, чтобы по во¬можности выровнять внутри кастрюли температуру.いつ殺菌ポットは、同様に厚い布を入れてカバーすることができますには、ポット内の温度調整ャ機会です。 После этого банки закатываем.その後、銀行がロールバックします。 Соль и специи лучше не класть: пусть томаты сохраняют естественный вкус и аромат.塩とスパイスの最良の配置されていません:トマトの自然な味と香りを保持することができます。 Однако можно завязать в марлевую салфетку гвоздику, перец, корицу и опустить в сок, пока он варится, а потом вытащить.しかし、あなたガーゼクローブ、コショウ、シナモンに従事することができ、ジュースになるまで沸騰に入れ、その後に引き出します。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты заготовок: помидоры 項レシピブランク:トマト Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact