Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы レシピ-独占料理: レシピブランク:キノコ

Консервы из маринованных грибов缶詰の塩漬けマッシュルーム

Приготовить и вскипятить маринадную заливку из расчета: на 1 литр воды – 60-80 г соли и 30 г сахара. を準備し、marinadnuyuは次のフィルレート:お湯を沸かすの1リットル-塩の60〜80グラム砂糖30グラム。

На 0,5-литровую банку – 700 г свежих грибов, 30 г 5%-ного уксуса, 8 г соли, 3 г сахара, 1 лавровый лист, по 1-2 штуки горького и душистого перца. 0.5リットル瓶- 700グラム新鮮なマッシュルーム、30、5%酢グラム、8時グラムの塩、三グラム、砂糖、1ベイリーフ、苦味と甘唐辛子の1〜2個。

Приготовить и вскипятить маринадную заливку из расчета: на 1 литр воды – 60-80 г соли и 30 г сахара.を準備し、marinadnuyuは、次のフィルレート:お湯を沸かすの1リットル-塩の60〜80グラム、砂糖30グラム。

Грибы, отварить в течение 25-30 мин в подсоленной воде (на 300 г воды 15 г соли), помешивая и снимая пену.で25-30分、キノコ、沸騰(300グラム水15グラムの塩)、かき混ぜて泡をすくい、水の塩辛。 В банки положить пряности и влить уксус.銀行ではスパイスを入れると、酢を注ぐ。 Потом быстро уложить в них горячие отваренные грибы, залить их горячей заливкой.その後、彼はすぐに熱い、キノコ、ゆでホット充填とそれらをカバーに入れます。 Банки закатать крышками и стерилизовать в кипящей воде: 0,5-литровые – 15 мин, литровые – 20 мин.銀行カバーロールと沸騰したお湯で消毒:0.5リットル- 15分、1リットル- 20分。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты заготовок: грибы 項レシピブランク:キノコ


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact