Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





サラダ、メロンとヤギのチーズ、ハムと Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные レシピ-独占料理: サラダのレシピ:肉

Салат из дыни и козьего сыра с ветчинойサラダ、メロンとヤギのチーズ、ハムと

100 г козьего сыра, ломтик дыни или арбуза... 100グラムヤギチーズ、メロンやスイカのスライス...

Несколько тонких ломтиков ветчиныハムの少数は薄くスライス
Вилок салата Vilokサラダ
8 веточек базилика и мятыバジルとミントの8 sprigs
100 г козьего сыра 100グラムヤギチーズ
Ломтик дыни или арбузаメロンやスイカのスライス

Для соуса : мелко нарубленная долька чеснока 醤油の場合みじん切りニンニク
2 ст.大さじ2 ложки рубленных грецких орехов大さじ1クルミのみじん切り
По 2ст.第2代で。 ложки оливкового масла и масла сезамオリーブオイルとゴマ油
100 г соевого соуса 100大豆gの醤油

Обжарить чеснок и орехи на сковородке, добавить масло сезам, потом соевый соус и сок лайма.フライパン、ごま油を加え、醤油とライムジュースを鍋にフライにニンニクとナッツ。 Соус перемешать и остудить.ソースをミックスし、涼しい。 Тонко нашинковать салат, порезать на кубики козий сыр.細かく、キューブ、ヤギのチーズにカットレタスをみじん切りにする。 Выложить в тарелку сначала дыню, поверх нее ветчину и сыр, потом салат, перемешанный с зеленью.彼女の生ハムとチーズ、そしてレタスの上にボウルに入れ、最初、メロン、ハーブと混合する。 Полить соусом.醤油を添える。 Подавать с тостами из белого хлеба.白パンの薄いスライスを添える。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


Раздел Рецепты салатов: мясные セクションのサラダのレシピ:肉 Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact