Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





打者の中の魚 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: рыбные レシピ-独占料理: レシピ前菜:魚

Рыба в кляре打者の中の魚

1 кг филе рыбы (минтай, хек, горбуша и т. д.), 200 г майонеза, 4 яйца, 2 луковицы, соль, 4-5 ст. 魚の一キロ切り身(タラ、メルルーサ、サケ、など)、200グラムマヨネーズ、卵4個、2、玉ねぎ、塩、4-5アート。 ложек муки, растительное масло 小麦粉大さじ1、植物油

1 кг филе рыбы (минтай, хек, горбуша и т. д.)魚の一キロ切り身(タラ、メルルーサ、サケ、など)
200 г майонеза 200グラムマヨネーズ
4 яйца 4個の卵
2 луковицы 2玉ねぎ
4-5 ст. 4.5アート。 ложек муки大さじ1、小麦粉
растительное масло石油
соль по вкусу塩の味を



Рыбу нарезать кусочками, слегка посолить魚のスライスに軽く塩を削減され


Для кляра : взбить яйца, посолить, добавить майонез 打者の場合ビート、卵、塩、マヨネーズを追加する


и мелко нарезанный лук.と玉ねぎのみじん切り。


Все перемешать, постепенно добавляя муку.すべて、徐々に小麦粉を追加かき混ぜる。 По густоте кляр должен получиться, как тесто на оладьи.打者の密度として、パンケーキの生地のように有効にする必要があります。 Затем обмакивая каждый кусок рыбы в тесте, обжаривать на сковороде в разогретом растительном масле.その後、生地の魚の各部分は、高温の植物油のフライパンで炒めるだけだ。




Масло в сковороду добавлять так, чтобы кусочки были покрыты, и обжаривать с каждой стороны.揚げるように作品をコーティングした、パン、それぞれの側にフライパンで油を追加します。


Можно подавать как в горячем, так и в холодном виде.としてサーブホット&コールド。


Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты закусок: рыбные 項レシピ前菜:魚 Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact