Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд レシピ-独占料理: レシピ食と野菜料理

Грибной острый салатきのこのスパイシーなサラダ

400 г шампиньонов, 50 г растительного масла, 1 красный сладкий перец, 2 зубчика чеснока, 1 морковь, 1 луковица. 400グラムのキノコ、植物油、1赤ピーマンの2クローブの50グラムニンニク、1にんじん1たまねぎ。

400 г шампиньонов 400グラムのキノコ
50 г растительного масла 50植物油のg
1 красный сладкий перец 1赤ピーマン
2 зубчика чеснока 2クローブ、ニンニク
1 морковь 1にんじん
1 луковица 1タマネギ
1 ст.大さじ1 ложка сахара砂糖小さじ
0,5 ч. ложки уксуса酢の0.5杯
черный молотый перецコショウ
соль

Шампиньоны нарезать ломтиками и отварить в подсоленной воде до мягкости, откинуть на дуршлаг и промыть холодной кипяченой водой.スライスマッシュルームで煮る柔らかくなるまで水を抜くの塩辛と冷たい水を沸騰さとリンスを破棄します。
Морковь и лук измельчить, поджарить на растительном масле, остудить.ニンジン、タマネギ、植物油、クールで揚げるみじん切りにする。
Болгарский перец очистить от семян, мелко порезать, смешать с грибами и жареной морковью.ブルガリア語唐辛子の種子は、細かく、キノコとロースト、ニンジンを混ぜみじん切りを掃除した。 Заправить салат солью, чесноком, перцем, уксусом, сахаром и дать настояться.塩、サラダ、ニンニク、唐辛子、酢、砂糖で味付けをして醸造することができます。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты диетических и постных блюд 項レシピ食と野菜料理 Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact