Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





サラダファイン Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: из птицы レシピ-独占料理: サラダレシピ:鶏肉

Салат "Нежный"サラダファイン

Мясо куриное - 300 г, грибы вешенки - 300 г, репчатый лук - 1 большая или 2 средние луковицы, 肉鶏- 300グラム、カキキノコ- 300グラム、タマネギ- 1または2の培地玉ねぎ、大規模

мясо куриное - 300 г鶏の肉- 300グラム
грибы вешенки - 300 гオイスターマッシュルーム- 300グラム
репчатый лук - 1 большая или 2 средние луковицыタマネギ- 1または2の培地玉ねぎ大
4 яйца 4個の卵
сыр твердый - 100 гチーズ- 100グラム
майонез - 50-60 гマヨネーズ- 50〜60グラム
зеленьグリーン

Мясо отварить, остудить, грибы порезать и поджарить с репчатым луком, также охладить, сварить яйца вкрутую (остудить в холодной воде), натереть сыр, мелко порубить зелень.肉のスープ、涼しい、スライスマッシュルーム、玉ねぎを炒め、および冷蔵、ハードコック-(冷たい水で)涼しい、細かく野菜のみじん切りすりおろしチーズ、卵をゆで。

В порционный салатник выкладываем 1-й слой - порезанную 1/4 часть мяса, предварительно смешав ее с майонезом, вторым слоем кладутся 2 ст.で、アラカルトのサラダボウル世紀層- 1みじん切り/ 4の肉、中古マヨネーズ、2番目の層ではミックス1入れ大さじ2入れています。 ложки поджаренных грибов с луком и промазываются слегка майонезом, затем натертое на крупной терке (или мелко порезанное) крутое яйцо, также промазать майонезом.目の粗いおろし金でタマネギとpromazyvayut少しマヨネーズをハード卵、マヨネーズと綿毛ゆでスプーンのローストキノコの場合、胆嚢(またはみじん切り)、。 Наконец, все посыпать тертым сыром и посыпать зеленью.最後に、すべての粉チーズを振りかけたハーブを振りかける。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты салатов: из птицы セクションのサラダレシピ:鶏肉 Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact