Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





前菜の"Rainbow" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: рыбные レシピ-独占料理: レシピ前菜:魚

Закуска «Радуга»前菜の"Rainbow"

2 селедки (крупные), 2 средние свеклы, 4 яйца, 3 среднего размера моркови, 2 пучка зеленого лука, 200 г майонеза. 2ニシン()、2媒体ビーツ、卵4個、3媒体ニンジン、ネギ、200の2束大グラムマヨネーズ。

2 селедки (крупные) 2ニシン(大)
2 средние свеклы 2中小ビート
4 яйца 4個の卵
3 среднего размера моркови 3中型サイズのニンジン
2 пучка зеленого лука 2束葱
200 г майонеза 200グラムマヨネーズ

Сельдь разделать на филе, порезать на мелкие кусочки, выложить в овальное блюдо и залить майонезом.ニシンの切り身に細かくカット、楕円形の皿に置き、マヨネーズを注ぐをカットします。 Овощи отварить и мелко порезать.野菜や小さな断片を沸騰させます。 Отделить желток от белка и тоже мелко нарезать.蛋白質から卵黄とSeparateも細かくみじん切りにする。 Правда, здесь есть один нюанс: часть белка надо резать после свеклы, чтобы он окрасился в ее соке и получил фиолетовый оттенок.ただし、1つのニュアンス:蛋白質の一部は、ビートは、彼と紫ている彼女のジュースの染色後にカットする必要があります。

Теперь все выкладываем поверх селедки радугой: желток; белок яйца; свекла; морковь; белок яйца, порезанный после свеклы; лук зеленый; свекла; морковь; лук зеленый.今、すべての私たちは虹のニシンに広がる:卵黄、卵白、テンサイ、ニンジン、卵白、大根、葱、テンサイ、ニンジン、葱の後を刻んだ。 Слои должны не возвышаться над селедкой, а выкладываться над ней по плоской поверхности - от одной стороны блюда к другой.レイヤでは、ニシン、上記の上昇はならないと普及を平らな面を上に-一側から他の料理にする。 Майонез только на селедку!マヨネーズだけニシン!

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты закусок: рыбные 項レシピ前菜:魚 Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact