Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





エンドウ豆のスープ、野菜 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд レシピ-独占料理: レシピ食と野菜料理

Суп гороховый овощнойエンドウ豆のスープ、野菜

Горох – 400 г. Пастернак, петрушка, коренья – по 1 шт. エンドウ豆- 400パステルナーク、パセリ、根- 1個。 Морковь – 3-4 шт. ニンジン- 3-4のPC。 Лук репчатый – 1-2 головки. オニオン- 1-2ヘッド。

Горох – 400 гピーズ- 400グラム
Пастернак, петрушка, коренья – по 1 штパステルナーク、パセリ、根- 1個
Морковь – 3-4 штニンジン- 3-4枚
Лук репчатый – 1-2 головкиオニオン- 1-2ヘッド
Масло сливочное и подсолнечное – по 25 гバターとひまわり- 25グラム
Чабер зелень – 2-3 веточкиおいしいハーブ- 2-3 sprigs
Соль по вкусу塩の味を

Промытый горох замочить на 1 час в холодной воде, затем воду слить.洗った豆を浸漬1時間、冷たい水にし、水を注ぐ。 Подготовленные овощи мелко нашинковать и пассировать на смеси масел до золотистого цвета.準備された野菜、みじん切りにすると油の混合物で揚げる静かに黄金色になるまで。 Пассированные овощи соединить с горохом, залить кипятком и варить 20-30 минут до готовности, посолить по вкусу.継代の野菜豆を使って、結合水と20〜30分までの調理のために料理熱湯を注ぐ、味に塩を追加します。 Измельченную зелень чабера добавлять в порции при подаче на стол.粉末状のハーブ風味の部分の検索時に追加します。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン
Источник: pani.kiev.ua: Диеты. ソース:pani.kiev.ua:食事療法。 Худеем вместе. Khudeem一緒に。

<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты диетических и постных блюд 項レシピ食と野菜料理 Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact